Adeziv flexibil gri Flex Klebemörtel KGF 65 - Murexin, 25 kg

Adeziv flexibil gri Flex Klebemörtel KGF 65 pentru lipirea în pat subţire a gresiei porţelanate şi a placajelor de orice tip, la piscine, terase şi spaţii umede, la exterior şi interior, pereţi şi pardoseli.

81,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
Flex Klebemörtel KGF 65
Cantitate

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.

Adeziv flexibil clasa C2TES1 rezistent la umiditate şi îngheţ, recomandat pentru lipirea în pat subţire a gresiei porţelanate şi a placajelor de orice tip, la piscine, terase şi spaţii umede, la exterior şi interior, pereţi şi pardoseli.

  • Proces de intarire imbunatatit
  • Deformabilitate foarte buna
  • Stabilitate ridicata
  • culoare gri
  • timp deschis cca. 30 Min
  • Grosime strat max. 10 mm
  • Timp de prelucrare cca. 4 ore
  • posibilitate de rostuire/apt pentru trafic dupa cca. 12 ore
  • Necesar de apa cca. 0,32 l/kg (coresp. 8 l / 25 kg)
  • posibilitate de corectare cca. 5 min

Consum cca. 1,7 kg/m² cu drisca dintata de 6 mm; cca. 2,3 kg/m² cu drisca dintata de 8 mm; cca. 3,0 kg/m² cu drisca dintata de 10 mm.

Adeziv pulverulent, flexibil, rezistent la inghet-dezghet, cu intarire hidraulica, puternic aditivat, pentru instalarea placilor in pat subtire. Recomandat la interior si exterior, pentru instalarea diferitelor tipuri de placaje, placi, piatra naturala inchisa la culoare, gresie portelanata, supuse solicitarilor termice si statice ridicate. Recomandat si pentru lipiri placa peste placa, pentru placari la piscine, in spatii umede, peste pardoseli incalzite. Pentru instalarea placilor cu dimensiunea de pana la 4000 cm2.

Depozitare: In ambalajele originale nedesfacute, la loc racoros si uscat, timp de 12 luni

Sculă recomandată: Malaxor electric cu turaţie redusă, vase de amestecare, mistrie, drişcă dintata, burete. Drisca dintata se alege in functie de tipul placilor si in functie de tipul suportului.

Amestecare: Se face cu mixerul la turaţie redusă, într-un vas curat, până se obţine un amestec omogen-fără aglomerări. Timp de malaxare pentru asigurarea gradului optim de omogenitate cca. 3 minute

Baze de aplicare adecvate: Beton, Sape de ciment, Sape anhidrit, Asfalt turnat, Tencuiala de ipsos, Tencuiala de var-ciment, Zidarie, Placi de gips-carton, placi de ipsos pt. constructii, Beton aparent, BCA

Nu este recomandat: pe lemn, metal, materiale plastice, pe suporturile pe baza de ciment inainte de terminarea contractiilor.

Stratul suport trebuie sa fie uscat, neanghetat, stabil, portant, fara urme de praf, murdarie, uleiuri, grasimi, agenti de decofrare si particule neaderente sis a corespunda normelor tehnice nationale si europene, precum si regulilor generale specifice recunoscute.

Descarcari

Klebemortel KGF65 fisa tehnica

Descarcari (144.17KB)

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.