- 3%
Adeziv flexibil alb Flex Klebemörtel KWF 61- Murexin, 25 kg

Adeziv fllexibil alb Flex Klebemörtel KWF 61- Murexin recomandat pentru aplicare cu o grosime cuprinsă între 4 ṣi 20mm la interior şi exterior pentru diverse placaje, inclusiv piatră naturală, mozaic, marmură, la piscine şi băi/duşuri, terase, balcoane, vestiare, spaţii tehnice.

88,00 lei
85,01 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
Flex Klebemörtel KWF 61
Cantitate

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.

Adeziv flexibil pulverulent, alb, clasa C2TES1, rezistent la apa si inghet, cu intarire hidraulica, aplicabil in grosime de strat de la 3 mm pana la 20 mm. Recomandat la interior si exterior pentru instalarea diferitelor tipuri de placi ceramice, piatra naturala, mozaic din sticla, gresie portelanata, supuse solicitarilor termice si statice ridicate. Recomandat si pentru lipiri placa peste placa, pentru instalarea pietrei translucide, fara tendinta de bombare, pentru placari la piscine, in spatii umede, peste pardoseli incalzite. Pentru instalarea placilor cu dimensiunea mx. de 60 x 60 cm (3600 cm2).

  • Stabilitate ridicata
  • Lucrabilitate foarte buna
  • Aplicabil in grosime de pana la 20 mm
  • culoare: alb
  • Densitate in stare afanata cca.1350 kg
  • Alunecare pe verticala maxim 0,5 mm
  • Dimensiunea maxima a granulelor Dmax = 0,4 mm
  • Timp de prelucrare cca. 4 ore
  • Posibilitate de rostuire/apt pentru trafic usor cca. 12 - 24 ore (in functie de grosimea stratului)
  • PH 11-13

Consum: cca. 1,8 kg/m² cu drisca dintata de 6 mm; cca. 2,4 kg/m² cu drisca dintata de 8 mm; cca. 3,1 kg/m² cu drisca dintata de 10 mm.

Depozitare: 12 luni de la data fabricatiei daca este depozitat in conditii corespunzatoare in ambalajul original sigilat si intact, in spatii uscate si racoroase. Data productiei este tiparita pe ambalaj.

Unelte recomandate: Malaxor electric cu turatie redusa, recipienti corespunzatori, gletiera, burete. Dimensiunea dintilor gletierei se va alege in functie de tipul suportului si dimensiunile placilor.

Necesar de apa: 6,5 - 7 litri de apa la 25 kg de adeziv

Suporturi recomandate: Beton, Sapa de ciment, Sapa anhidrit, Asfalt turnat, Tencuiala de ipsos, Tencuiala de var-ciment Zidarie, BCA Placi de gips-carton, placi de ipsos pt. constructii Beton neted, placi ceramice vechi pregatite corespunzator.

Nu este recomandata utilizarea pe: lemn, metal, material plastic, suporturi pe baza de ciment inainte de consumarea contractiilor fara masuri adecvate.

Stratul suport trebuie sa fie sanatos, uscat, stabil, portant, fara urme de praf, murdarie, uleiuri, grasimi, agenti de decofrare si particule neaderente sau alte tratamente anterioare care ar putea afecta negativ aderenta adezivului. Suprafata suportului trebuie pregatita conform regulilor generale specifice, recunoscute.

Descarcari

Klebermorte KWF61 fisa tehnica

Descarcari (170.7KB)

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.