Lampa New Garden Lola Slim 120 Wireless cu baterie reincarcabila si solara pentru interior sau exterior

LAMPA PENTRU EXTERIOR LOLA SLIM 120: Este una dintre cele mai remarcabile lampi de podea din cadrul FAMILIEI LOLA datorita piciorului sau metalic: ingust si elegant. Se incadreaza perfect oriunde in casa datorita inaltimii sale. *livrare 10-25 zile lucratoare

794,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
LUMLLS120ANSSNW
Culoare
  • anthracite
  • brass
  • rose gold
  • space grey
Cantitate

New Garden

New Garden este unul dintre cei mai importanti furnizori de obiecte de iluminare, ghivece si mobiliere de gradina inovatoare, atat pe piata spaniola cat si pe piata internationala.

LAMPA PENTRU EXTERIOR LOLA SLIM 120: Este una dintre cele mai remarcabile lampi de podea din cadrul FAMILIEI LOLA datorita piciorului sau metalic: ingust si elegant. Se incadreaza perfect oriunde in casa datorita inaltimii sale. Are 600 de lumeni si este dotat cu senzor crepuscular.

Bateria poate fi incarcata atat prin conectarea la o sursa de electricitate (cu un cablu de 5V) cat si prin lumina solara, autonomia acesteia fiind 4-20 de ore in cazul incarcarii bateriei prin electricitate, respectiv 2-6 ore in cazul incarcarii prin lumina soarelui. Culoarea luminii se incadreaza in spectrul RGB si in 3 nuante de alb diferite. Indicele de protectie este IP65, astfel poate fi folosita atat in exterior cat si in interior.

Toate produsele Newgarden sunt fabricate din polietilena, astfel incat sunt usoare si foarte rezistente la temperaturi extreme. De asemenea, acestea sunt protejate impotriva razelor UV, ceea ce face viata produsului extraordinar de lunga

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

New Garden

New Garden este unul dintre cei mai importanti furnizori de obiecte de iluminare, ghivece si mobiliere de gradina inovatoare, atat pe piata spaniola cat si pe piata internationala.