Lampa New Garden Chloe Plant Wireless ajustabila cu baterie reincarcabila si solara pentru interior sau exterior

Lampa de podea reglabila Chloe Plant: Chloe este o lampa de podea originala cu picioare din lemn, ideala pentru decorarea atat a spatiilor exterioare, cat si a celor interioare. Combinatia sa de lemn si polietilena face din acest produs un must in casa ta. Disponibil cu finisaj (e) In & Out, si include o telecomanda care schimba intensitatea, temperatura si culoarea luminii.  *livrare 10-25 zile lucratoare

1.108,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
LUMCHLPLTMNSSNW
Culoare
  • Woodglam Naturale
  • Mint
Cantitate

New Garden

New Garden este unul dintre cei mai importanti furnizori de obiecte de iluminare, ghivece si mobiliere de gradina inovatoare, atat pe piata spaniola cat si pe piata internationala.

Lampa de podea reglabila Chloe Plant: Chloe este o lampa de podea originala cu picioare din lemn, ideala pentru decorarea atat a spatiilor exterioare, cat si a celor interioare. Combinatia sa de lemn si polietilena face din acest produs un must in casa ta. Disponibil cu finisaj (e) In & Out, si include o telecomanda care schimba intensitatea, temperatura si culoarea luminii.

Lemn tratat pentru uz exterior. Incorporeaza un bec reincarcabil portabil de 600 de lumeni si senzor crepuscular Bateria acesteia poate fi incarcata atat prin conectarea la o sursa de electricitate (cu un cablu de 5V) cat si prin lumina solara, autonomia lampii fiind 4-20 de ore in cazul incarcarii cu curent electric, respectiv 2-6 ore in cazul incarcarii cu lumina solara. Indicele de protectie este IP65, ideala atat pentru uz in exterior cat si pentru uz in interior.

Toate produsele Newgarden sunt fabricate din polietilena, astfel incat sunt usoare si foarte rezistente. Rezista la schimbarile extreme de temperatura si sunt protejate impotriva razelor UV, astfel incat durata de viata a produsului sa fie aproape nelimitata.


Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

New Garden

New Garden este unul dintre cei mai importanti furnizori de obiecte de iluminare, ghivece si mobiliere de gradina inovatoare, atat pe piata spaniola cat si pe piata internationala.