- 25%
Baterie lavoar incastrata Ravak Chrome CR 019.00

Baterie lavoar incastrata Ravak Chrome CR 019.00 

  • Crom
1.630,00 lei
1.223,15 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
X070093
Culoare
  • Crom
Finisaj
Montaj
Cantitate

Ravak

În calitate de cel mai mare producător de produse pentru baie din Republica Cehă și unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața europeană, vă garantăm o abordare responsabilă, stabilitate, continuitate și calitatea dovedită a produselor noastre pentru clienții noștri. Istoricul companiei Compania RAVAK a fost infiintată în anul 1991 ca o societate cu răspundere limitată și a fost listată în 1997. Ea poartă încă numele original care reflectă numele celor doi fondatori - familiile Vařeka și Kreysa. Ambele familii încă gestionează în mod activ compania . Design RAVAK Designul, intrarea în lumea artei și esteticii, este obiectivul nostru principal. Noi regulat introducem produse noi, care au fost gândite complet, s-au desăvârșit și care încă poartă amprenta originală a autorului lor.  Am ales să cooperăm cu studiourile care au avut succes atât în Cehia, cât  și în mediul de design concurențial internațional. Tehnologie și materiale RAVAK Conexiunea dintre anii mulţi de experienţă în acest domeniu, tehnologie de vârf şi cele mai bune materialele garantează calitatea RAVAK . Evaluare De-a lungul existenței sale, brandul RAVAK a intrat în vizorul competițiilor majore naționale și internaționale. Soluțiile designerilor noștri sunt incluse în mod regulat în nominalizările pentru premiile anuale ale Academiei de Design ČR Czech Grand Design, comunitatea profesională le acordă o atenție tot mai mare și le premiază (Elle Decoration Award), iar în 2015 unul dintre concepte de baie (10°), a primit cel mai prestigios premiu acordat pe continentul european pentru design inovator, Red Dot 2015, premiu care este analizat în mod regulat de către experți.

Baterie incastrabilă, cu mono comanda. Oferă mai mult spațiu deasupra chiuvetei, ceea ce facilizează întreținerea. Designul echilibrat al bateriei Chrome, este potrivirea ideală cu stilul celorlalte produse și accesorii ale conceptului cu același nume și deasemenea arată excepțional în orice baie modernă.

  • baterie chiuveta, incastrabila pentru R-box, cu brat
  • lungime pipa baterie, 230mm
  • cartus (diametru, material): 35 mm, ceramic
  • design: ptr R-box, parte componenta a bateriei
  • garantie baterie: 5 ani
  • utilizare: chiuvetele pe un blat

Corpul de baza, R-box al bateriei incastrabile, este parte componenta a bateriei. R-box ul contine materialele pentru fixarea in perete si nu include materialele pentru racordarea la conductele de alimentare. R-box are un capac din plastic iar bateria interna este inclusa in R-box,astfel chiar daca indepartam partea externa a bateriei (cea care este montata pe perete), alimentarea cu apa in baie este complet functionala. Prin aceasta parte din plastic, poate fi aerisita instalatia, fara a fi necesara inchiderea alimentarii cu apa in baie. Pe R-box este evidentiata printr-o sageata clara, care este partea superioara a acesruia, pentru montarea cum trebuie a bateriei in corpul incastrat.

Fisa tehnica

Culoare
Crom

Produse asociate