Blog

Tot ce ai nevoie pentru a-ți amenaja baia

Tot ce ai nevoie pentru a-ți amenaja baia

Creează-ți propria oază de relaxare la tine acasă! Ți-am pregătit un articol cu tot ce ai nevoie pentru amenajarea unei băi ideale.

Alege gresia și faianța perfectă

În momentul în care îți dorești să amenajezi sau reamenajezi baia trebuie să alegi, în primul rând, gresie și faianță de calitate care să reziste în timp. Culoarea finisajelor este însă o alegere subiectivă și ține de gusturile și de personalitatea fiecăruia. Două recomandări de finisaje spectaculoase sunt: faianța și gresia Bayona sau faianța Gamma, cu aspect metalic, de la Baldocer.





Cada potrivită pentru baia ta

Alege o cadă de baie care se potrivește mănușă spațiului pe care îl ai la dispoziție, dar și stilului care îți place. Cada freestanding Goya se remarcă prin exteriorul negru, care oferă băii un accent modern și totodată elegant.



 Cada freestanding Tonic II de la Ideal Standard se potrivește de minune în interioarele contemporane! Căzile de tipul freestanding sunt o alternativă a căzilor normale, întrucât nu are nevoie de fixare în perete și poate fi așezată în baie într-o manieră plăcută din punct de vedere vizual.



Mobilierul pentru baie

Alege mobilierul pentru baie în așa fel încât întreaga baie să devină un spațiu echilibrat, în care să te relaxezi mereu, după o zi lungă. Mobilierul destinat amenajărilor moderne este Ikaros, care oferă o gamă largă de culori din care poți să-ți alegi nuanța preferată. Suportul metalic negru și lavoarul sunt incluse în acest pachet.



 Mobilierul Space este compact și este disponibil, de asemenea, în nuanțe diverse, care se vor contopi în decorul din baie, creând continuitate.

Adaugă un „accesoriu” versatil și practic

Radioatoarele nu sunt numai pentru a încălzi încăperea, dar pot îi pot aduce acesteia și un plus de stil și de eleganță prin modelele unice. Radiatorul Serpentine este o adevărată piesă de rezistență datorită aspectului grațios al liniilor și al nuanței de argintiu a finișului.

Nu uita de ultimele detalii

Oglinda este un element cheie care creează senzația de spațiu mai mare și adaugă un sentiment de intimitate încăperii. Două oglinzi speciale, dotate cu LED sunt Sabrina și Alexa Oval.