Blog

5 modele de mozaic pentru o piscină impresionantă

5 modele de mozaic pentru o piscină impresionantă

Vara se apropie, iar odată cu vremea caldă vine și sezonul perfect să începi să te gândești la amenajarea piscinei ideale. Una dintre cele mai importante decizii este alegerea mozaicului pe care îl vei folosi. Pentru că ne dorim ca această activitate să fie una plăcută pentru tine, noi ți-am pregătit o selecție a celor mai rezistente și deosebite colecții de mozaic, create special pentru piscine.

O fuziune luxuriantă cu Vidrepur


Mozaicul Vidrepur Fusion este disponibil în cinci nuanțe, fiecare reușind să contureze o piscină uimitoare, care te va face să te simți mereu ca într-un resort. Nuanțele expresive atrag privirile într-o manieră delicată.

O baie de culoare


Acest mozaic din colecția Shell Hex este din 98% sticlă, iar datorită designului său poate fi integrat atât pe pereții din interior, cât și exterior, oferind un stil aparte piscinei. În plus, se poate folosi, bineînțeles, și pentru placarea podelelor, a zonelor de duș sau a zonelor menite să servească drept decor.

Detalii și nuanțe pastelate

Din colecția Shell se remarcă mozaicul 551552 și 553 care creează jocuri superbe de lumini și reflectă lumina soarelui într-un mod nemaipomenit. Pornind de la nuanțele de turcoaz al mozaicului 551 și până la nuanțele diafane de albastru ale mozaicului 552 - fiecare model este unic în felul său și are propria personalitate. Acestea arată minunat atât în piscine, cât pe pereții decorativi.


Descoperă toate modelele de mozaic și alege stilul potrivit piscinei tale.