Blog

Elementele cheie pentru o baie contemporană

Elementele cheie pentru o baie contemporană

Designul contemporan este printre cele mai versatile atunci când vine vorba despre amenajarea locuinței. Acesta reușește să combine diverse stiluri pentru a crea și reda cu ușurință o personalitate unică. Stilul modern, minimalist sau chiar Art Deco pot contura o baie de inspirație contemporană, cu doar câteva elemente cheie.

Cada - accesoriul ideal al unei băi moderne

Pe lângă caracterul funcțional al căzii, aceasta poate fi considerată o piesă centrală a băii, datorită multitudinii de culori și finisaje în care este disponibilă în prezent. Iubitorii stilului minimalist și a tonurilor impunătoare se pot bucura de o experiență luxuriantă cu Besco Viya, cada neagră freestanding, extrem de elegantă. Cada Novellini Infinitive are 19 nuanțe din care îți poți alege preferata, în culoarea care se va integra cel mai bine în decorul tău. E realizată dintr-un material rezistent, numit Novotech și este compusă din linii fine, curbate, care-i oferă o notă rafinată și un design inovator.

Mobilier - elegant sau modern?

Acesta joacă un rol major și setează, alături de cadă, atmosfera băii. În completarea unei băi contemporane poți opta atât pentru mobilierul modern, cum este cel format din coloane, de la Ravak, cât și cel elegant, Mobiltesino, care poate fi comandat și pe alte culori, în funcție de preferințe. Mobilierul sub formă de coloane decorează cu succes și aduce spații generoase pentru depozitarea produselor pe care vrei să le ai la îndemână, la fel ca Mobiltesino, cu cele două sertare practice ale sale.

Oglinzi

Detaliile sunt importante în fiecare decor, mai ales când aduc un plus de valoare. Oglinda LINNA cu iluminare LED e superbă și e potrivită mai ales amenajărilor îndrăznețe. În aceeași notă este și oglinda modernă KolpaSan cu iluminare LED și touchscreen. Imaginează-ți ce atmosferă inedită va fi în baie, seara, cu noua iluminare LED a oglinzilor.

Accesorii

După ce totul este gata, este timpul pentru alegerea accesoriilor potrivite. Tava de bambus pentru cadă e cea care te ajută să te relaxezi în voie cu o baie cu spumă, după o zi aglomerată. Are dimensiunile ideale pentru tabletă, paharul cu băutura preferată și un look de inspirație scandinavă, în tonuri naturale. Iar kit-ul cu iluminare perimetrală e esențial pentru a crea un ambient primitor în baie. 

Lasă-te inspirat de recomandările noastre și descoperă toate modelele de mobilier și căzi perfecte pentru baia ta.