Blog

Colecții de gresie și faianță pentru amenajări remarcabile

Colecții de gresie și faianță pentru amenajări remarcabile

Odată cu amenajarea sau renovarea locuinței, întrebările importante sunt: ce finisaje alegem? Cum oferim casei noastre un look cât mai ordonat, fluid, care emană bun gust și simplitate? Pentru a-ți face decizia una mai ușoară, am pregătit patru colecții versatile de gresie și faianță, potrivite pentru interior și exterior, care se remarcă printr-un caracter distinct, dar adaptabil. Inspiră-te din aceste colecții și alege modelul care te reprezintă cel mai bine.

Tonuri naturale

Cu această colecție te bucuri de o locuință cu un exterior deosebit, dar și de un interior îndrăzneț, cu o personalitate debordantă. Fie că vrei să creezi în baie un accent wall cu tonuri care te duc cu gândul la natură, ori un exterior fabulos în jurul terasei, gresia și faianța Ribbon Artwood Nut se adaptează nevoilor tale. Pentru un look contemporan, nuanțele deschise se împacă excelent cu finisajele și detaliile în stil industrial, așa cum este gresia Akrom.

Un blend al eleganței

Locul perfect în care să te trezești în fiecare dimineață zâmbind? Ori locul ideal în care să îți savurezi cafeaua, pe terasă? Poți transforma spațiul dorit într-unul elegant și armonios cu noul accesoriu al casei tale - gresia Akrom. Poți folosi acest truc - de a utiliza gresia înăuntru și înafară - pentru a aduce coerență și un imbold contemporan amenajării tale. Colecția completează locuința, oferindu-i un aspect impresionant.

Inspirație scandinavă

Asocierea textură-culoare-material este cheia unei amenajări reușite. Iar cromatic, acest stil nordic este creat printr-o paletă minimalistă de culori, ce cuprinde majoritar nuanțe deschise, cu accente de culori calde, cât mai apropiate de cele din natură. Astfel, colecția de gresie și faianță Blanco este alegerea potrivită pentru a reda frumusețea nordică, atât în interiorul locuinței, cât și în exterior. În combinație cu mobilier de lemn, suprafețe de lemn expuse, plante și elemente cu textură, Blanco formează o amenajare luminoasă ce transmite calmitate.

Stil modern

O estetică populară, care reușește să ofere întregii case un aspect unitar, coerent. Acest stil este, totodată, unul ușor de modelat după amplasarea gresiei, respectiv a faianței. Fiind compus din texturi minimaliste și nuanțe neutre, amenajarea poate fi completată într-un mod personal, de elemente în tonuri pastel, negre ori maronii, care continuă conceptul neutru al gresiei. Texturile adăugate ulterior și plantele sunt, însă, cele care vor eleva designul, pentru un rezultat final chic și modern.