Blog

Saună finlandeză - benefică pentru corp și minte

Saună finlandeză - benefică pentru corp și minte

Sauna finlandeză e ideală pentru cei care îți doresc o experiență autentică și inedită. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, cea tradițională a căpătat o formă actuală, ușor de adus chiar în casele noastre. Saunele finlandeze din prezent sunt compacte, perfecte pentru interior și aduc cu sine numeroase beneficii pentru starea de bine a celor care le folosesc în mod frecvent. De la reducerea stresului, la îmbunătățirea circulației, o sesiune de saună reprezintă un „câștig” pentru calitatea vieții. Iată câteva dintre beneficiile acesteia.

Elimină toxinele și stimulează sistemul imunitar

Cum temperatura din saună este una ridicată, corpul transpiră. Are loc procesul de eliminare a toxinelor din corp prin transpirație, ca metodă o alternativă de detoxifiere. Prin expunerea organismului la temperaturi înalte, stimulăm sistemul imunitar și producerea de anticorpi.

Reduce stresul și revitalizează corpul

Având o umiditate scăzută și un nivel de căldură ridicat, mediul din interiorul său este ideal pentru a te relaxa și detensiona. În special în sauna cu infraroșu, unde rocile sunt încălzite electric, iar mediul este unul cald și uscat, te poți bucura de aromaterapie, datorită aburilor. Atunci când ești relaxat, totul funcționează mult mai bine. Îți îndeplinești cu succes toate task-urile zilnice și privești lumea din jurul tău cu alți ochi. În plus, acestea pot fi folosite de mai multe persoane în același timp. Dacă cauți o metodă de a-ți petrece timpul liber și îți dorești să te relaxezi alături de prietenii tăi, poți opta pentru saună. În plus, prin sesiunile de saună apar și cele mai dorite beneficii ale acesteia, anume revitalizarea pielii, dar și păstrarea elasticității sale.

La Novambient găsești o selecție de saune tradiționale și cu infraroșu, pentru a descoperi din confortul casei tale uimitoarea lume a saunelor finlandeze.