Blog

Bucură-te de relaxare întreaga iarnă în cada ta cu hidromasaj

Bucură-te de relaxare întreaga iarnă în cada ta cu hidromasaj

Cotidianul poate fi un mediu stresant, care te solicită constant. E important să îți dedici timp pentru a te detensiona la finalul unei zile lungi. Alege să te bucuri de momente de răsfăț care să îți reîncarce bateriile pentru o nouă zi plină de noi experiențe. Dacă lucrezi mult la birou, trebuie să știi că hidromasajul este o binecuvântare atunci când vine vorba de calmarea durerilor musculare, precum și a durerilor de spate. O baie binemeritată te va calma și îți va reduce atât nivelul de stres, cât și disconfortul creat de spătarul scaunului. Căzile cu hidromasaj sunt o soluție modernă care te ajută să scapi de grijile de zi cu zi, având parte de o baie relaxantă. Iată câteva recomandări de căzi cu hidromasaj care îți vor oferi relaxare totală.

Cadă cu hidromasaj Wellis Nera Maxi

Cada Nera Maxi cu hidromasaj îți va dărui o experiență spa completă, având o structură rezistentă potrivită pentru două persoane și, două motoare pentru hidromasaj. Sistemele de masaj din lateral și zona spatelui și a picioarelor sunt menite să îți relaxeze fiecare mușchi, într-o manieră delicată. În plus, ai control total, deoarece cada are un panou de comandă cu LCD prin care poți controla digital hidromasajul și sistemul de jacuzzi. Totul este completat de sistemul de radio și iluminarea pentru cromoterapie, cu lămpi LED pe partea laterală a căzii.

Cadă cu hidromasaj Wellis Tivoli

Cada Tivoli de la Wellis dispune de asemenea de un panou de comandă cu LCD, hidromasaj controlat digital, sistem jacuzzi și iluminare pentru cromoterapie pentru o sesiune de destresare completă. Tetiera asigură confort suplimentar, astfel încât fiecare părticică a corpului este tratată așa cum se cuvine în timpul băii.

Cadă cu hidromasaj Wellis Dublo

Cu sistem radio, cromoterapie și sistemul de menținere a temperaturii apei, răsfățul se mută la tine acasă grație căzii Wellis. Modelul Dublo e perfect pentru două persoane și creează cadrul perfect pentru a povești, într-o ambianță relaxantă. Aceasta poate fi, totodată controlată prin panoul LCD, iar structura sa minimalistă îți va permite să o integrezi în baia ta, indiferent de stilul per-total al amenajării.

Descoperă toate caracteristicile căzilor cu hidromasaj și fă primul pas pentru a te bucura de o iarnă destinată relaxării.