Blog

Minipiscina cu hidromasaj, oaza ta de relaxare întregul an

Minipiscina cu hidromasaj, oaza ta de relaxare întregul an

În noul an, e important să adaugi pe lista ta de rezoluții bunăstarea psihică și fizică. Dedică mai mult timp bunei dispoziții și mai ales relaxării. Atunci când ești relaxat, privești totul cu mai mult entuziasm, iar sarcinile cele mai dificile, nu mai sunt catalogate drept misiuni imposibile, ci provocări frumoase peste care vei trece cu brio. Pentru a-ți oferi mai multe momente de tihnă, alături de cei dragi, îți prezentăm minipiscina Palermo City Line, pe care o poți achiziționa acum la preț special.

Ai parte de momente de răsfăț în orice sezon

Cu două locuri în plan înclinat și trei locuri în șezut, minipiscina Palermo City Line va fi atât destinația ta preferată pentru relaxare, cât și a prietenilor tăi. E minipiscina ideală pe care să o așezi în aer liber, la cabană. Luminile LED și sistemul audio performant vor asigura atmosfera necesară pentru ca toată lumea să aibă parte de răsfăț deplin. În peisajul iernii, o baie binemeritată în minipiscina cu hidromasaj este o adevărată experiență, greu de egalat. Cele 42 de jeturi de apă alături de scaunul echipat cu masaj la încheieturi te vor ajuta să te detensionezi și să îți destinzi atât corpul, cât și mintea.

Pachetul complet pentru relaxare

Iar pentru a duce întreaga trăire la următorul nivel, îți vine în ajutor caracteristica de aromaterapie. Pachetul este format din minipiscină, o scară și un acoperiș termic care va păstra ambientul dorit de tine. În plus, ai substanțe profesionale pentru a menține apa curată. Descoperă tot pachetul promoțional online, pe site