Blog

Elemente cheie pentru o bucătărie modernă

Elemente cheie pentru o bucătărie modernă

Designul modern este printre cele mai iubite și versatile atunci când vine vorba despre amenajarea bucătăriilor. Acesta îmbină diverse stiluri și elemente pentru a crea un spațiu confortabil, primitor și cu o funcționalitate desăvârșită. Descoperă acele elemente care ar trebui să se regăsească în bucătăriile actuale.

Ceramică îndrăzneață

Printre primele alegeri legate de o amenajare sunt cele legate de ceramică. Ea e cea care dă tonul, setează stilul și tematica ambientului ce va urma a fi realizat. Opțiunile sunt nelimitate atunci când vine vorba de ceramică. De la mozaic în culori îndrăznețe, cu pattern-uri remarcabile, lucrate cu atenție, la gresie și faianță în modele capabile să atragă toate privirile și să lase o primă impresie memorabilă musafirilor. Modelele propuse se inspiră din stiluri diferite, care au însă ca punct comun aspectul deosebit, ușor de integrat în orice decor. Îți prezentăm, de la stânga la dreapta, modelele: Serenissina Magistra Deco, Vives Benaco, Vives Hexagono Gamma.  

Chiuvete cu design

În completarea unei bucătării moderne, în tendințe, poți opta pentru culoare, însoțită de materiale premium, care duc designul la un nivel înalt de confort și stil. Chiuveta perfectă pentru bucătărie, în definitiv, e cea care poate răspunde atât nevoilor, cât și dorințelor tale. Astfel, am selectat pentru tine trei modele premium, disponibile într-o varietate de stiluri și culori, care îți vor oferi versatilitate în crearea amenajării potrivite pentru tine. Descoperă selecția inedită, de chiuvete de bucătărie inspirate de exigențele tale. 

Baterii versatile

Detaliile sunt importante în fiecare decor, în sepcial când aduc cu sine nu doar design, ci și funcționalitate. Este important să optezi pentru un stil de baterie care se potrivește stilului tău de viață. Pentru dinamism, o idee bună este să alegi o baterie cu duș extractibil, care te ajută să te miști liber în rezolvarea sarcinilor din bucătărie. Iată trei modele diferite ca stil, care pot servi însă drept bateria ideală în noua ta bucătărie. Acestea sunt: modelul Schock CosmoSchock SC-510 și Grohe EuroSmart.