Blog

Inspirație New Garden - 4 idei pentru amenajarea terasei

Inspirație New Garden - 4 idei pentru amenajarea terasei

Primăvara începe să își facă simțită prezența și să cucerească întregul decor al naturii. Odată cu schimbarea anotimpului, cu toții vrem să petrecem mai mult timp în confortul casei, relaxându-ne alături de cei dragi. Așadar, ce moment mai bun să începi amenajarea terasei tale? Anul acesta e momentul oportun să aduci un nou look terasei și să o transformi în propria ta oază de liniște, în care să te detensionezi și să te bucuri de fiecare clipă. Am pregătit pentru tine câteva idei care te vor ajuta să creezi un spațiu modern, îndrăzneț, creat cu produse New Garden, ideale pentru o terasă destinată relaxării.

1.Optează pentru mobilier modern

Pentru noua ta terasă, alege un stil modern și efervescent de mobilier din colecția New Garden - New Island. Începe cu un capitol important: confortul. Scaunele Aruba sunt concepute pentru a fi ergonomice, având forme rotunjite, inspirate de esența mediteraneană. Ele creează o atmosferă de vacanță și atrag, cu siguranță, toate privirile.

2.Corpuri de iluminat cu personalitate

Remarcabile, practice și ideale pentru orice loc din casă, sau terasă. Este vorba despre corpurile de iluminat New Garden. Lampa Rocket 145 are un design de inspirație scandinavă, potrivit pentru interior și exterior, pe care îl poți adapta în decorul locuinței în funcție de perioada anului. Ea combină cu delicatețe lemnul și polietilena, care-i oferă rezistență, devenind un must-have al decorurilor boho-chic. În timp ce lampa Carmen 165 e caracterizată de un stil futurist, dar la fel de versatil și ușor de integrat în vibe-ul teraselor.

În partea stângă a imaginii: lampa New Garden Rocket 145 / În partea dreaptă a imaginii: lampa New Garden Carmen 165

3.Fii îndrăzneț cu alegerea accesoriilor de terasă

”The bolder, the better” nu e o simplă afirmație atunci când vine vorba despre amenajarea terasei. Un spațiu aerisit, dar totodată cu un aer modern, te va ajuta să te relaxezi și să te detensionezi de fiecare dată când vei petrece timp în noua ta terasă. Accesoriile care te vor ajuta să scoți din anonimat decorul clasic al terasei, dacă vrei totuși să păstrezi un ritm clasic, sunt ghivecele cu iluminare. Noi îți propunem două modele, cu design minimalist, însă de efect. Ghiveciul New Garden Junco are o formă dreptunghiulară, de înălțime medie, care îți oferă loc suficient pentru plantele preferate și care poate fi așezat inclusiv lângă un perete, pentru a economisi spațiu. Cel de-al doilea, ghiveciul New Garden Palma are o formă cilindrică, versatilă, care îl face potrivit pentru orice stil de amenajare și, în plus, e disponibil în diferite culori și finisaje. Produsele New Garden sunt fabricate din polietilenă, fiind astfel ușoare și foarte rezistente inclusiv la schimbările bruște de temperatură.

În partea stângă a imaginii: ghiveciul Junco / În partea dreaptă a imaginii: ghiveciul Palma

4.Nu uita de piesa de rezistență - frapiera cu boxă și iluminare

Iată noua vedetă a terasei - frapiera Woody! E proiectată de Valerio Sommella, care a creat această piesă specială și extrem de practică, care face serile alături de prieteni cu atât mai frumoase. Imaginează-ți cum este să te relaxezi ascultând muzică, în timp ce băutura preferată se răcește.