Blog

4 idei pentru amenajarea și decorarea piscinei

4 idei pentru amenajarea și decorarea piscinei

Amenajarea piscinei presupune o serie de alegeri inspirate și totodată decorarea spațiului din jurul acesteia, pentru a o transforma într-o destinație a relaxării și a liniștii. Un colț de rai, aproape de tine, menit să îți ofere momente speciale, odihnă și un ambient plăcut, realizat întocmai conform dorințelor și stilului tău. Pentru a realiza o oază completă dedicată relaxării, am pregătit câteva colecții de mozaic pentru piscina visurilor tale și elemente de decor care vor contura o atmosferă cozy, cu un touch modern și primitor.

1. Mozaicul - primul pas spre paradisul de acasă

Nuanțele mozaicului Opalescent de la Onix reflectă lumina soarelui creând irizații splendide pe suprafața piscinei, dar și a spațiilor adiacente. Mozaicul este realizat preponderent din sticlă, într-o combinație coloristică de intensități diverse, variind de la pastel la albastru marin vibrant. Acesta e ideal pentru a fi utilizat atât pentru piscine, cât și pentru a compune zone de decor sau pentru cabine de duș.

Mozaicul Vidrepur Shell Collection reușește prin designul și nuanțele sale expresive să contureze o piscină uimitoare, cu un vibe etern de resort. Paleta de culori sidefate, pline de caracter, creează jocuri superbe de lumini atunci când soarele este prezent.

Descoperă aici toată colecția de mozaic și adezivii potriviți, care te vor ajuta să obții rezultatele visate.

2. Iluminarea ambientală - un must-have în decor

Corpurile de iluminat sau elementele care te ajută să scoți un decor din anonimat nu ar trebui să lipsească din nicio amenajare, fie interioară sau exterioară. În zona piscinei, optează pentru iluminare modernă, sub formă de ghirlandă, pe care le vei integra cu ușurință în atmosfera spațiului tău. De asemenea, acestea sunt perfecte pentru evenimente formale sau relaxate, precum petrecerile, fiind potrivite atât pentru casă, cât și pentru locuri precum: grădini, terase sau spații rezidențiale. Două modele de efect, cu design contemporan sunt ghirlanda cu formă clasică Stella (stânga imaginii) și modelul cu bec stilizat Bruna (dreapta imaginii), ambele aparținând producătorului New Garden.

În cazul în care preferi un concept mai cozy pentru iluminare, recomandarea noastră este lampa Niza 165 - New Garden cu un mare avantaj: bateria reîncărcabilă ușor de folosit. Asta înseamnă că nu are nevoie de cabluri inestetice, iar, în plus, becul acesteia include și o telecomandă prin care poți seta intensitatea și poți folosi funcțiile ON/OFF. Modelul are o structură de metal care îi conferă rezistență, în timp ce elementul său principal îi oferă o notă exotică, pentru ca tu să te simți mereu ca într-o vacanță.

3. Alege un șezlong modern

Sezlongul Rasa este o piesă deosebită și remarcabilă, atât datorită designului cât și a dimensiunilor ideale pentru a te relaxa în voie, lângă piscină. Este perfect pentru spațile în aer liber: piscine, hoteluri, locuri special amenajare pe plajă, și va crea indiferent de amplasare, cu siguranță, un spațiu unic. Realizat complet din polietilenă, acesta este ușor și rezistent la temperaturi înalte, fiind totodată protejat împotriva razelor UV, caracteristică ce îi oferă produsului o durată de viață lungă. Cu toate acestea, șezlongul Rasa nu este conceput pentru a fi un element plutitor și, astfel, se recomanda să nu fie utilizat în acest fel. 

4. Ghiveci - accesorii pentru zona piscinei

Am selectat două modele aparte de ghiveci, cu spații generoase pentru plantare, fabricate din polietilenă. Datorită acestui material, sunt ușoare și foarte rezistente inclusiv la schimbările bruște de temperatură. Îndrăznește să optezi pentru accesorii de terasă cu personalitate, precum ghiveciul Hortensia (stânga imaginii) și ghiveciul Olivo (dreapta imaginii) de la New Garden.