Blog

Descoperă noul mobilier de terasă și grădină de la Wellis

Descoperă noul mobilier de terasă și grădină de la Wellis

Sezonul cald este adesea însoțit de alura sa șarmantă, care ne invită să ne bucurăm  de momente în aer liber, de-a dreptul magice, alături de cei dragi. Pentru aceste momente deosebite îți vin în ajutor noile piese de mobilier de la Wellis. Moderne, dar caracterizate de eleganță, acestea au fost special create pentru a-ți crea propria oază de tihnă, conturată cu bun gust. Un loc în care să ai parte de relaxare pe stilul tău, împreună cu familia sau cu prietenii. Descoperă în continuare câteva dintre noile modele pe care le vei îndrăgi de la prima vedere. 

Setul favorit al grădinii - Meridien 

Atât elegant, cât și definit de funcționalitate, setul Meridien compus din masa din lemn teak si cadru din aluminiu de culoarea antracitului sunt completate de cele opt scaune care duc relaxarea la următorul nivel. Aspectul acestora le face potrivite pentru evenimentele formale, dar, totodată și pentru întrunirile familiale, oferind un ambient primitor. Pentru a completa peisajul, îți propunem să te lași inspirat de colecții impresionante de ceramică, accesorii pentru terasă și grădină, dar și corpuri de iluminat de la cele mai populare branduri.  

Șezlong Apero - vedeta terasei

Fie că îl găsești potrivit pentru locuință sau zona special amenajată din jurul unei piscine, cu designul său elegant și cadru din aluminiu de culoare neutră, șezlongul Apero nu poate decât să te ducă cu gândul la vacanță și să aducă un plus de confort în ambientul tău. Pe lângă designul clasic, șezlongul Apero beneficiază de o țesătură impermeabilă, dar și de o țesătură rezistentă în cazul condițiilor meteo dificile pentru mobilier și perne. Totul, pentru ca tu să te poți bucura o perioadă îndelungată de alegerea făcută.  Șezlongul poate fi cuplat la rândul său cu piese de mobilier, decorațiuni diversificate precum corpurile de iluminat New Garden pentru a obține un stil eclectic, adaptat personalității amenajării la care visezi.

  

Mai mult confort cu mobilierul de grădină Meridien

Dacă te gândeai cum să completezi setul cu masă și scaune, îți prezentăm piesele fabuloase din aceeași colecție, Meridien, de mobilier pentru grădină. Setul compus din canapeaua potrivită pentru trei persoane, cele două fotolii pentru extra confort și măsuța care întregește setul. Cadrul robust şi versatil, este completat armonios de pernele moi, iar nuanţa bej se potriveşte perfect cu cele mai sofisticate ori cele mai simple elemente şi decoraţiuni de grădină. Mobilierul este dotat cu huse impermeabile și tesături rezistente. Setul Meridien aduce cu sine cadrul ideal pentru seri relaxante în compania apropiaților sau a unei sesiuni de liniște în propria companie, cu o carte fascinantă sau băutură preferată și zumzetul apusului de vară.  

Pentru mai multă inspirație pentru terasă și grădină, accesează categoria Terasă și descoperă toate propunerile.