- 22%
Cada Ravak Chrome Slim alb, 160x70 / 170x75cm

Dimensiuni 160x70 cm cu o capacitate de 195 L, 170x75 cm cu o capacitate de 225 L. *Garantie pe viata accesand link-ul din descriere* Promotie valabila in limita stocului disponibil!

  • Alb
  • lucios
2.319,00 lei
1.809,05 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
C731300000
Dimensiune
Culoare
  • Alb
Finisaj
Forma
Montaj
Material
Cantitate

Ravak

În calitate de cel mai mare producător de produse pentru baie din Republica Cehă și unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața europeană, vă garantăm o abordare responsabilă, stabilitate, continuitate și calitatea dovedită a produselor noastre pentru clienții noștri. Istoricul companiei Compania RAVAK a fost infiintată în anul 1991 ca o societate cu răspundere limitată și a fost listată în 1997. Ea poartă încă numele original care reflectă numele celor doi fondatori - familiile Vařeka și Kreysa. Ambele familii încă gestionează în mod activ compania . Design RAVAK Designul, intrarea în lumea artei și esteticii, este obiectivul nostru principal. Noi regulat introducem produse noi, care au fost gândite complet, s-au desăvârșit și care încă poartă amprenta originală a autorului lor.  Am ales să cooperăm cu studiourile care au avut succes atât în Cehia, cât  și în mediul de design concurențial internațional. Tehnologie și materiale RAVAK Conexiunea dintre anii mulţi de experienţă în acest domeniu, tehnologie de vârf şi cele mai bune materialele garantează calitatea RAVAK . Evaluare De-a lungul existenței sale, brandul RAVAK a intrat în vizorul competițiilor majore naționale și internaționale. Soluțiile designerilor noștri sunt incluse în mod regulat în nominalizările pentru premiile anuale ale Academiei de Design ČR Czech Grand Design, comunitatea profesională le acordă o atenție tot mai mare și le premiază (Elle Decoration Award), iar în 2015 unul dintre concepte de baie (10°), a primit cel mai prestigios premiu acordat pe continentul european pentru design inovator, Red Dot 2015, premiu care este analizat în mod regulat de către experți.

Sinergii de proiectare și funcționalitate. Cada de baie Chrome combină formele rotunjite ale unui interior oval, cu aspectul economic al unui înveliș dreptunghiular. Înclinare plăcută a spătarului și a pereților verticali fac ca dușul să fie confortabil. Datorită variantelor cu trei dimensiuni, se poate instala în orice baie care are nevoie de un colț practic și estetic pentru o baie și un duș plăcut . Cada de baie Chrome Slim cu o înălțime a muchiei superioare de numai 18 mm este proiectată pentru montare încastrată, folosind pereți din piatră artificială, lambriuri din lemn sau placare cu ceramică. 

  • dimensiuni: 160 x 70, 170 x 75 cm
  • material: acril
  • design: muchie subtire, de 18 mm
  • varianta de armare: LA - fibră de sticlă
  • volum: 195, 225 l
  • paravane cadă: CVS2, VS2, VS3, VS5, PVS1, BVS1, BVS2, AVDP3
  • Accesorii care se pot comanda optional: sifon cadă complet, panou frontal, panou lateral

Cada Chrome Slim este destinată montării încastrată. Cada poate fi dotată cu un paravan de cadă VS2, VS3, VS5, PVS1, BVS1, BVS2, CVS2, sau cu paravan tip ușă AVDP3. Un set de scurgere pentru cadă poate fi achiziționat ca accesoriu. Cada este parte al celui mai mare concept pentru baie care include produse pentru întreaga baie, fiind gândit până în cele mai mici detalii.

Fisa tehnica

Culoare
Alb
suprafata mat/lucios/satinat
lucios

Produse asociate