Lampa New Garden Saona 70

Lampa decorativa SAONA 70, impletita manual cu fibre naturale.

*livrare 10-25 zile lucratoare

1.471,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
LUMSAO070XXWLNW
Alimentare
Lumina
Cantitate

New Garden

New Garden este unul dintre cei mai importanti furnizori de obiecte de iluminare, ghivece si mobiliere de gradina inovatoare, atat pe piata spaniola cat si pe piata internationala.

Lampa decorativa SAONA 70 este impletita manual cu fibre naturale. Aceasta lampa este complementul perfect pentru a ilumina orice spatiu din casa sau gradina dvs., oferindu-i o nota naturala. 

Lampa decorativa SAONA 70 este disponibila in doua finisaje:

  • Lampa decorativa fara fir SAONA 70: Incorporeaza un bec reincarcabil portabil de 900 lumeni care nu necesita instalare, trebuie doar sa il aduceti aproape de lampa si va adera datorita bazei sale magnetice. Acest bec include, de asemenea, o telecomanda pentru a-l porni, opri si regla intensitatea acestuia.
  • Lampa decorativa cu cabluri SAONA 70 In & Out: Finisajul pentru cabluri In & Out are un bec E27 incorporat, acest corp de iluminat este reglabil atat la temperatura luminii (putem trece de la rece la cald), cat si la intensitate. De asemenea, are un cronometru si un creator de grupuri de iluminat pentru a controla mai multe lampi ale acestui sistem cu aceeasi telecomanda. Cablul are o acoperire din fibra cu efect de iuta, conferind lampii o nota organica.

Dimensiune: 45,5x72 cm

Toate produsele Newgarden sunt fabricate din polietilena, astfel incat sunt usoare si foarte rezistente la temperaturi extreme. De asemenea, acestea sunt protejate impotriva razelor UV, ceea ce face viata produsului extraordinar de lunga.

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

Ambiental
Lampa New Garden Rocket 145 pentru interior sau exterior
  1.369,00 lei

New Garden

New Garden este unul dintre cei mai importanti furnizori de obiecte de iluminare, ghivece si mobiliere de gradina inovatoare, atat pe piata spaniola cat si pe piata internationala.