Gresie porțelanată pentru bucătăria ta chic
Gresie porțelanată pentru bucătăria ta chic
Creată special pentru stilul de viață trepidant al familiei moderne, gresia porțelanată aduce oricărei bucătării un plus de șarm, individualitate și originalitate. În marea majoritate a cazurilor, podeaua spațiului destinat gătitului este ignorată de oaspeți, atenția fiind îndreptată spre designul și caracterul practic al mobilei, diversele ustensile, ce transformă gătitul într-o adevărată plăcere, sau corpurile de iluminat. Gresia porțelanată nu are cum să nu iasă în evidență, datorită eleganței și calității sale superioare.

 

Gresie porțelanată pentru podele durabile și rezistente

 

Gresia porțelanată reprezintă alegerea perfectă pentru o bucătărie modernă, datorită rezistenței sale sporite la șocuri de orice fel. Astfel, dacă membrii familiei au obiceiul de a intra în bucătărie direct din grădină sau de pe stradă, podeaua bucătăriei nu va mai fi un păienjeniș de zgârieturi, provocate de pantofii cu talpă zimțată sau de sandalele cu toc cui. Plăcile de gresie ciobite sau crăpate vor deveni o amintire îndepărtată.

Durabilitatea acestui tip de gresie este un aspect ce nu trebuie trecut cu vederea atunci când se iau în calcul avantajele și dezavantajele materialelor ce pot fi utilizate pentru a acoperi podeaua bucătăriei. Gresia porțelanată este mult mai densă, deoarece este fabricată la temperaturi foarte ridicate și dintr-un tip de argilă extrem de rafinat. Dacă plăcile sunt instalate corespunzător, înlocuirea lor se va realiza doar în cazul redecorării bucătăriei.

La acestea mai adăugăm și proprietățile antiderapante, extrem de importante pentru familiile a căror copii încă consideră bucătăria sau camera de zi un mini patinoar personal.

 

Gresie porțelanată pentru podele curate și ușor de întreținut

 

Podeaua bucătăriei trebuie spălată de cel puțin trei ori pe zi dacă folosești această încăpere a casei în mod frecvent. Marele avantaj al gresiei porțelanate este faptul că este foarte ușor de curățat și de întreținut. Orice tip de pată, chiar și una veche de câteva zile, poate fi îndepărtată cu ușurință, utilizând un pic de apă călduță și soluție pentru întreținerea gresiei porțelanate, ce poate fi achiziționată online sau din magazine. O podea de bucătărie acoperită cu un asemenea de tip de gresie are un aspect uimitor chiar și după mulți ani de folosință.

 

Gresie porțelanată pentru podele pline de originalitate și fantezie

 

Gresia Porțelanată îți permite să îți decorezi bucătăria așa cum ai visat mereu, imaginația fiind singura limită. Numărul infinit de modele face ca acest material să fie extrem de versatil. Gresia ce imită lemnul este ideală pentru o bucătărie cu aspect rustic. Modelele de tip marmură, granit sau ardezie reprezintă alegerea ideală pentru un plus de șarm și eleganță, iar calcarul nu poate fi decât o alegere interesantă. Indiferent de modelul ales, gresia porțelanată schimbă într-un mod dramatic aspectul întregii bucătării.

Gresia porțelanată trece cu ușurință orice test: cel al rezistenței, al timpului, al originalității, dar și al celui mai pretențios cumpărător.


Fii la curent cu Noutățile!

Înscrie-te la newsletter!

Află cele mai noi oferte, idei și sfaturi pentru ambiente de vis!

Înscrie-te la newsletter!