Folie hidroizolanta si strat de separatie Abdichtungs-und Entkoppelungsbahn AE 100 - Murexin

Folie hidroizolanta ṣi strat de separaţie Abdichtungs- und Entkoppelungsbahn AE 100 etanṣă la apă, flexibilă, cu capacitate de preluare a fisurilor, aderentă pe ambele feţe, recomandată sub placajele ceramice sau piatră naturală.

1.433,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
Folie AE 100
Cantitate

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.

Strat hidroizolant si de decuplare, flexibil, cu rol de preluare a tensiunilor si cu capacitate de preluare a fisurilor, rezistent la alcalii, pentru etansarea sigura si in aderenta sub placajele ceramice si sub piatra naturala. Asigura o prelucrare rapida si o grosime uniforma de strat. Pentru realizarea unei hidroizolatii in aderenta direct sub placajele ceramice la pereti si pardoseli, in spatii interioare si exterioare. Recomandata in spatii precum bai, dusuri, balcoane si terase publice sau private, precum si in bucatarii industriale. Corespunde clasei W1-W6 de solicitari la umiditate conf. ÖNORM B 3407, clasei de solicitari W0-I pana la W3-I (clasa W3-I fara solicitari chimice suplimentare si numai pt. constructiile speciale) conf. DIN 18534, pt. balcoane si logii conf. DIN 18531-5 si conf. DIN 18535 (piscine si bazine), corespunde principiilor de testare pentru certificare.

  • Hidroizolant, cu capacitate de preluare a fisurilor
  • Cu rol de decuplare
  • Rezistent la alcalii
  • Grosime uniforma de strat
  • culoare: galben
  • Ambalaj: rola 30 mp
  • grosimea materialului cca. 0,4 mm
  • Alungire la rupere longitudinal 78 % si transversal 73 %
  • Greutate ca. 260 g/m²
  • rezistență, stabilitate la temperatură -30°C pana la +90°C
  • Rezistenta maxima la intindere longitudinal 89 N / 15 mm si transversal 38 N / 15 mm
  • Presiunea la rupere 2,8 bar
  • Aderenta > 0,4 N/mm²
  • Rezistenta la UV > 500 ore

Depozitare: La loc uscat si racoros, ferit de inghet, in ambalajele originale nedesfacute, pe paleti din lemn, termen de depozitare nelimitat.

Sculă recomandată: Foarfeca, cutter, malaxor electric cu turatie redusa, recipienti corespunzatori, disca dintata corespunzatoare, burete

Baze de aplicare adecvate: Straturi suport recomandate:, Beton, Sape de ciment, Sape anhidrit, Asfalt turnat, Tencuiala de ipsos, Tencuiala de var-ciment, Zidarie, Placi de gips-carton, placi de ipsos pt. constructii, Beton aparent, BCA, Materiale lemnoase

Recomandat: Pe toate suporturile uzuale in constructii, precum si peste covoarele vechi din placaje ceramice sau din piatra, peste covoarele aderente din pavele de beton, peste asfalt turnat, sape uscate, placi conglomerate, metal, sticla, etc., peste suporturile vechi peste care s-a aplicat o masa de spaclu aderenta, precum si peste sapele uzuale de ciment sau de sulfat de calciu

Stratul suport trebuie sa fie uscat, neanghetat, stabil, portant, fara urme de praf, murdarie, uleiuri, grasimi, agenti de decofrare si particule neaderente si sa corespunda normelor tehnice nationale si europene, precum si regulilor generale specifice recunoscute.

Descarcari

Strat hidroizolant fisa tehnica

Descarcari (121.33KB)

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

Hidroizolatii
Hidroizolatie monocomponenta Hydrostop 1K - Murexin, 25 kg
  126,00 lei
Interior
Hidroizolatie pentru interior DU 15 - Murexin
  190,00 lei

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.