Instalații sanitare pentru un plus de confort
Instalații sanitare pentru un plus de confort
Amenajarea bucătăriei sau a camerei de baie este privită la ora actuală ca fiind o investiție de durată, cu scopul de a asigura confortul și starea de bine a întregii familii. Bugetul destinat achiziționării finisajelor și instalațiilor sanitare a crescut considerabil în ultimii ani, acest lucru indicând o preocupare crescândă pentru igiena personală, dar și pentru un stil de viață sănătos.

 

Tehnologie de vârf în bucătărie

 

Bucătăriile moderne trebuie să corespundă stilului de viață contemporan, caracterizat de viteză și dinamism. Bateria Grohe Red îți va reduce considerabil timpul destinat gătitului, datorită tehnologiei de ultimă generație, care permite obținerea de apă fierbinte direct de la robinet. Sistemul are încorporat un boiler, care poate stoca între trei și șase litrii de apă fierbinte, în funcție de mărimea modelului. Astfel, prepararea unor porții delicioase de paste sau a garniturii din legume fierte nu va dura mai mult de câteva minute. Opțiunea ChildLock a fost creată special pentru a-ți proteja copilul împotriva dureroaselor arsuri cu apă fierbinte.

 

NA05

 

Puțini sunt cei care beau un pahar cu apă de la robinet, datorită gustului puternic de clor și a impurităților pe care aceasta le conține. Cu bateria Grohe Blue Pure, această problemă dispare, deoarece filtrarea se produce cu ajutorul unui sistem avansat, care înlătură calcarul și orice alt metal greu. Astfel, vei putea utiliza apa din bucătărie și pentru prepararea unei limonade răcoritoare, nu doar pentru spălatul vaselor, al legumelor sau pentru gătit. Acum, poți avea apa carbonatată direct de la robinet dacă achiziționezi instalații sanitare revoluționare, din categoria bateriilor Grohe Blue Chilled and Sparkling, cu filtru și carbonator integrat, care adaugă acid carbonic în conformitate cu preferințele utilizatorului.

 

NA04

 

Dacă te pasionează gătitul și îți place să îți uimești familia și prietenii cu feluri de mâncare preparate elaborat, atunci ai nevoie de un spațiu de lucru mare și amenajat cu mult bun gust. Bateria Eurocube cu pipă rotativă și duș extractibil permite o spălare rapidă a fructelor și legumelor. Aceasta înlătură și problema umplerii cu apă a oalelor de mari dimensiuni, care intră cu greu în chiuvetă. Liniile simple și finisajul mat recomandă acest produs pentru a contura atmosfera unei bucătării de inspirație minimalistă sau industrială.

 

Obiecte și instalații sanitare în băi contemporane

 

Indiferent dacă ai o cameră de baie de mici dimensiuni sau una spațioasă, ai nevoie de obiecte și instalații sanitare de calitate superioară, pentru a te putea bucura din plin de un duș revigorant sau o baie parfumată și relaxantă. Dacă ai la dispoziție un spațiu restrâns, optează pentru o cabină de duș cu design și tehnologie avangardistă. Cabina de duș cu aburi de la Teuco funcționează în baza sistemului de recirculație a aburilor, care permite reglarea temperaturii și menținerea sa la același nivel, indiferent de timpul alocat dușului. Sistemul audio incorporat și tehnologia LED creează o atmosferă plăcută, ideală pentru câteva momente de relaxare la finalul unei zilei aglomerate.

 

cabina de dus cu aburi teuco

 

Cabinele de duș la nivelul podelei câștigă din ce în ce mai mult teren datorită aspectului contemporan și a siguranței sporite. Dușul în cadă nu este tocmai comod, deoarece poți aluneca foarte ușor, iar pardoseala se stropește cu apă și săpun. Dacă elimini cadrul de aluminiu al cabinei, vei imprima automat un aspect mai modern camerei de baie. Obține un plus de confort cu sistemele de duș Rainbow, produse de Grohe, care cuprind un termostat și o componentă reglabilă, astfel încât să poată fi utilizate în mod eficient de către toți membrii familiei. Montează dușuri fixe laterale Relaxa Deluxe ca să ai parte de experiența unui spa de lux la tine acasă. În băile cu o configurație mai neobișnuită montează pe colț o cabină Calp cu pereții curbați, produsă de Teuco, unde să instalezi un duș montat în tavan sau unul mobil, de formă dreptunghiulară sau pătrată.

Dacă ești norocos și ai la dispoziție o cameră de baie spațioasă, atunci poți instala și o cadă dotată cu hidromasaj și alte facilități destinate răsfățului. Cada „îngropată” în pardoseală este spectaculoasă, fiind preferată de cei care doresc o locuință cu puternice accente contemporane. Sorgente, a cărei linii fine sunt opera designerului italian Fabio Lenci, oferă o experiență multi-senzorială, având incorporat un sistem automat de umplere și tehnologie Hydrosilence, care face vibrațiile și zgomotul apei insesizabile. Instalarea unui termostat este obligatorie pentru a elimina necesitatea de a regla în permanență temperatura apei.

 

cada moderna outline

 
Alegerea lavoarului și a bateriei este la rândul său foarte importantă. Instalarea unui lavoar dublu Milestone, de la Teuco, este o idee ingenioasă, care permite economisirea timpului, mai ales în cursul dimineților când întreaga familie se grăbește la lucru sau la școală. Bateriile mono-comandă produse de Grohe se disting printr-un unghi mare de operare și tehnologie care permite reglarea temperaturii și a consumului de apă. Adaugă un bideu și un vas de toaletă din colecția Le Fiabe, marca Hatria, pentru un plus de confort!

O baie modernă nu trebuie să uimească numai prin tehnologia de vârf, ci și prin designul elementelor componente și al celor de decor. O vază, un ghiveci cu flori sau chiar un tablou diferențiază și își găsesc cu ușurință locul alături de instalații sanitare de ultimă generație.


Fii la curent cu Noutățile!

Înscrie-te la newsletter!

Află cele mai noi oferte, idei și sfaturi pentru ambiente de vis!

Înscrie-te la newsletter!