- 30%
Lavoar Bathco Atelier - Emeric Minaya, 40 cm

Lavoar Bathco Atelier - Emeric Minaya, 40 cm. Fara orificiu baterie si fara orificiu preaplin. Bateria se achizitioneaza separat!

  • Colorat
  • lucios
4.730,25 lei
3.311,18 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
19014
Dimensiune
Culoare
  • minaya batcho
Forma
Montaj
Material
Cantitate

Bathco

Cu o experienta de peste 40 de ani si cu o prezenta in 90 de tari, Bathco este un brand important pe piata obiectelor sanitare. Incorporeaza cele mai recente tehnologii, mentinand totodata traditiile si mestesugul tipic spaniol. Datorita investitiilor continue in design, calitate si inovatie, produsele sunt durabile, estetice si se adapteaza la nevoile clientilor si la schimbarile de tendinta ale pietei.

Colectia Atelier este cea mai exclusivista colectie de la Bathco.

Lavoarul Sicilia devine o panza pentru opt artisti renumiti care isi exprima stilul cel mai personal folosind diferite tehnici de pictura. Acest grup de artisti, porneste de la un singur concept si propune opt puncte de vedere total diferite care dau viata la cele paisprezece lavoare unice. Aceasta colectie unica cuprinde o diversitate care face din fiecare piesa o opera de arta.

Toate lavoarele din colectia Atelier sunt impachetate intr-o carcasa speciala semnata de artist si totdata, vin cu un certificat de originalitate si un cod corespunzator editiei limitate. 

Emeric Minaya, absolvent al Scolii de Arte Frumoase din Santo Domingo

Opera sa Rhodon transmite eleganta si senzatia naturala a motivelor si culorilor ceramicii de moda veche, dar cu un suflu de aer proaspat. Prin linii usoare, simple si delicate onoreaza atat traditia cat si modernitatea

Dimensiune: 40x40x15 cm

Greutate: 6Kg

Fisa tehnica

Culoare
Colorat
suprafata mat/lucios/satinat
lucios

Produse asociate