- 20%
Lavoar freestanding Karag Bora Nero din piatra, 40x90 cm

Lavoar freestanding Karag Bora Nero din piatra, 40x90 cm. Fara orificiu baterie si fara orificiu preaplin. Bateria se achizitioneaza separat!

  • Negru
  • lucios
4.950,00 lei
3.960,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
5206836065021
Dimensiune
Culoare
  • Negru
Forma
Montaj
Material
Cantitate

Karag

Firma greaca Karag, infiintata in 1996, produce obiecte sanitare moderne, estetice si inovatoare, la preturi accesibile. 

Producator: Karag

Model: Bora

Culoare: negru

Material: Piatra

Montaj: Freestanding

Greutate: 90 kg

Dimensiune: Ø400×900mm

Fara orificiu baterie si fara orificiu preaplin.

Bateria se achizitioneaza separat!

 Lavoarul Bora Nero este realizat din piatra naturala si este un produs al mestesugului si nu al productiei industriale in masa. Este o caracteristica de baza a pietrei naturale prezenta diferitelor nuante, microorganisme sau gauri care nu sunt „defecte” ci fac parte din naturaletea produsului. Din acest motiv, fiecare chiuvetă este unica si difera ca culoare, forma si dimensiune. Lavoarul trebuie curatat exclusiv cu apa sau cu produse de curatare pe baza de apa foarte blande, in special pentru piatra naturala. Utilizarea de curatare puternica poate deteriora chiuveta in scurt timp. Este necesar sa aplicati un produs de intretinere din piatra naturala imediat dupa instalarea lavoarului si sa repetati aceasta aplicare periodic in functie de utilizarea sa.

Fisa tehnica

Culoare
Negru
suprafata mat/lucios/satinat
lucios

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

Karag

Firma greaca Karag, infiintata in 1996, produce obiecte sanitare moderne, estetice si inovatoare, la preturi accesibile.