- 48%
Lavoar sub blat Villeroy & Boch O.Novo, 60x35 cm

Lavoar sub blat Villeroy & Boch O.Novo, 60x35 cm. Fara orificiu baterie si fara orificiu preaplin. Bateria se achizitioneaza separat!

 • Alb
 • lucios
1.443,00 lei
756,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
41626001
Dimensiune
Culoare
 • Alb
Forma
Montaj
Material
Cantitate

Villeroy & Boch

Villeroy & Bosch, cu sediul in Germania, este unul dintre cei mai vechi si mai bine cunoscuti producatori de obiecte sanitare din Europa, de 275 de ani. Produsele acestora sunt originale, autentice, combinand estetica sofisticata al perioadelor trecute cu inovatiile tehnice ale lumii moderne.

Producator: Villeroy & Boch

Colectie: O.Novo

Dimensiune: 60x35 cm

Material: ceramica

Montaj: sub blat

Cu tratament antibacterian. 

Fara orificiu pentru baterie.

Cu orificiu de preaplin.

 • Alimentarea cu apa a lavoarului se realizeaza printr-o baterie stativa sau incastrata in perete
 • Pentru instalarea bateriei se va executa in blat gaura aferenta bateriei 

   Villeroy & Boch este un brand premium international de stil de viata. Companie producătoare de ceramică isi concentreaza atentia pe inovatie, calitate si design la cel mai inalt nivel. Pe site-ul nostru vei gasi mobilier de baie, lavoare, vas wc, bideuri, cazi si instaltii.

  Ceramic Plus (ceramic+).  Este un finisaj hidrofob (respinge apa), care ajuta la pastrarea curateniei in baie. Tehnologia reduce porozitatea suprafetei si micsoreaza asperitatile stratului de glazura. Ca urmare apa formeaza picaturi care curg liber pe suprafata ceramicii, impreuna cu rezidurile. Villeroy & Boch este un brand premium international de stil de viata. Companie producătoare de ceramică isi concentreaza atentia pe inovatie, calitate si design la cel mai inalt nivel.

  Fisa tehnica

  Culoare
  Alb
  suprafata mat/lucios/satinat
  lucios

  Produse asociate