- 22%
Chit rost epoxidic Kerakoll FUGALITE BIO PARQUET 3 KG (paletar culori )
Fugalite bio Parquet reproduce efectul de lemn al pardoselilor ceramice datorita continutului sau de cuarturi speciale foarte fine, bio-rasina exclusiv pe baza de apa si aditivi eco-compatibili , este disponibil in 12 culori naturale .
324,00 lei
253,00 lei
cu TVA
In stoc
acer 56
Culoare
 • azfelia 63
 • acer 56
 • betula 55
 • fraxinus 57
 • larix 54
 • milicia 62
 • quercus 60
Cantitate

 • Descriere

  Pentru noile pardoseli ceramice care imita parchetul alegerea chitului pentru rosturi poate fi o adevarata provocare. Astfel specialistii companiei italiene Kerakoll au dezvoltat o solutie inovativa pentru astfel de situatii: Fugalite bio Parquet. Doar acest chit poate reproduce efectul continuu al pardoselilor ceramice datorita continutului sau de faina de lemn, cuarturi speciale foarte fine, bio-rasina exclusiv pe baza de apa si aditivi eco-compatibili. Fugalite bio Parquet este disponibil in 12 culori naturale, atent studiate si selectate, omogene si fara eflorescente, astfel incat sa se potriveasca perfect cu principalele si cele mai raspandite colectii de gresie portelanata cu aspect de lemn.

     

  Performante High-Tech


  100% Impermeabil - fara absorbtie de apa sau alte substante, cu efect de picatura, adecvat pentru orice suprafata din casa. Poate fi curatat usor, mentinand suprafata sanatoasa si perfecta din punct de vedere estetic

  Antipata                - este testat ca neabsorbant, antipata si rezistent la agentii chimici agresivi din produsele pentru intretinerea acoperirilor si din substantele de patare utilizate casnic cum sunt: cafea, ulei, vin rosu, rosii, etc.

  Bacteriostatic        - garanteaza continuitatea si functionalitatea acoperirilor ceramice si impiedica dezvoltarea microorganismelor in rosturi. Fugalite bio Parquet este ideal pentru ambiente cu concentratie ridicata a umiditatii, favorabile formarii mucegaiului si a bacteriilor, cum sunt baile si bucatariile.

  Rezistent              - este potrivit pentru orice aplicare, atat la interior cat si la exterior si, ca niciun alt chit, a fost testat ca insensibil la imbatranire si lumina soarelui. Odata intarit, chitul nu mai fisureaza, nu mai se desprinde dintre rosturi si are o rezistenta foarte ridicata la trafic.

  Hipoalergenic      - avantajul care deriva din alegerea acestui chit consta in utilizarea unui produs care nu induce sensibilizarea subiectilor sanatosi sau a celor care prezinta diagnostice de dermatita de contact.

  Domenii de utilizare


  - Chituirea rosturilor între 0 şi 5 mm cu rezistenţă chimică şi mecanică ridicată, duritate şi impermeabilitate superioare.

  - Parchet ceramic, gresie porţelanată, plăci cu grosime redusă, plăci ceramice, klinker, mozaic de sticlă şi ceramic, de toate tipurile şi formatele, pietre naturale, materiale compozite, marmură

  - Pardoseli şi pereţi, interioare şi exterioare, pentru uz civil, comercial, industrial şi pentru mediul urban, supuse constant sau ocazional contactului cu substanţe chimice, în medii cu trafic intens, piscine, bazine şi fântâni cu apă termală, pardoseli cu sisteme de încălzire şi în zone supuse la diferenţe mari de temperatură şi îngheţ.

  Date tehnice


  Ambalaj bicomponent monopack - 3kg

  Durata amestecului (cat timp poate fi aplicat la 23°C) - aprox. 45minute

  Latimi rost de la 0mm la 5mm

  Temperatura limita de aplicare de la +5°C la +30°C

  Temperatura de exploatare - 40°C + 80°C

  Disponibil pentru trafic pietonal dupa aprox. 24 de ore

  Tabel consum


Produse asociate