- 11%
Minipiscina Amazonas W-Flow - Wellis - Swim Line

Solutii exceptionale, disponibile cu un design cu semi-dulap. Acum am proiectat doua locuri pentru sezut, astfel incat sa puteti utiliza functiile de inot profesionist si masaj unic. O carcasa a filtrului montata in lateral este acum amplasata in capatul zonei pentru inot, astfel incat zona pentru plutire sa fie mai lata. Utilizare versatila, combinatia perfecta pentru inot si balaceala copiilor. W-Flow: solutii specifice de antrenament cu functii personalizabile pentru inot.

Minipiscina se comercializeaza doar impreuna cu capac termic.

121.499,00 lei
108.599,45 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
WU00027 brown-starling
Culoarea Mastii
  • Black
  • Brown
  • Grey
Culoare Interioara
  • Sterlingsilver
Cantitate

Wellis

Producatorul maghiar de obiecte sanitare, minipiscine, saune si cazi cu hidromasaj Wellis, a primit notrietate atat pe plan regional, cat si pe plan international. Datorita imbunatatirii constante al eficientei de productie, produsele au o calitate estetica si tehnica exceptionala. Minipiscinele si cazile cu hidromasaj sunt proiectate luand in considerare cultura masajului din Orientul Mijlociu si terapia moderna de hidromasaj.

SISTEMUL W-FLOW
Într-o piscină spa tradițională, utilizatorul trebuie să pornească/să oprească pompele manual pentru găsirea debitului de apă corespunzător, care se potrivește nivelului de adecvare al acestora. Piscinele spa cu sistem W-flow vor fi echipate cu software-ul pentru înot complet nou de la Gecko. Dacă acest aspect este combinat cu noul sistem W-flow, noua piscină spa devine un aparat profesionist pentru antrenament. Utilizatorul poate să aleagă între șase niveluri de viteză, de la cea mai mică, „plutirea” cea mai confortabilă, până la cel mai dificil exercițiu. Similar unei benzi moderne pentru alergat, puteți să predefiniți vitezele de înot una după cealaltă, astfel încât să puteți insera faze mai lente între sprinturile de înot. Debitul poate fi reglat între 0,4 și 2,5 km / h.

Avantajele sistemului W-flow:

  • poate să asigure de două ori mai multă apă față de tipurile tradiționale, de 180 m3/h;

  • lățimea debitului de apă este acum de 50-60 cm;

  • diferența dintre direcțiile de curgere a apei și centrul liniei spa-ului este de 0°, prin urmare, înotul este perfect echilibrat;

  • elementele mecanice sunt separate de spațiul acvatic, astfel încât reparațiile mecanice pot fi realizate fără trecerea apei prin ecluză;

  • piscinele spa vor fi disponibile cu un semi-dulap - ceea ce face posibilă scufundarea spa-ului în sol doar la jumătate din adâncime, fără nicio pregătire a betonului;

  • racordul pompei de căldură în piscina spa este fix și echipat cu sistem In.Grid - în consecință, coturile cu încălzirea pot fi reduse la o treime din încălzirea electrică;

  • atât jumătatea pentru masaj, cât și cea pentru înot pot fi controlate separat cu aplicația in.touch2;

  • funcție de autoscurgere - jumătatea pentru înot poate fi scursă prin intermediul pompei de circulare: 10 m3 în 33 minute .


TRANSFORMAȚI-VĂ PISCINA SPA ÎN MAȘINA ABSOLUTĂ DE ANTRENAMENT!

Aflați mai multe despre cea mai recentă inovație de la Wellis! Datorită sesiunilor multiple de antrenament, este adecvată atât pentru înotătorii profesioniști, cât și pentru începători. Cu această mașină de fitness, vă puteți bucura de momente nesfârșite de înot. Este ca și cum ați dispune de propriul antrenor care vă supraveghează. Sesiunea de antrenament poate fi personalizată prin setarea intensităților debitului, a duratelor și a indicatorilor de culoare. Înainte de a alege un exercițiu de antrenament, vă recomandăm să reglați parametrii. Atingeți pictograma pentru setări de pe rotița cu pictograme din dreapta. De acolo, puteți să accesați 6 parametri diferiți.

Anduranță:
un antrenament de înot executat la o intensitate constantă pe toată durata setată.

Tură:
un antrenament de înot executat la intervale de intensitate ridicată și scăzută, cu un timp egal de bătăi.

Tranziție:
o serie de bătăi egale la intensități aleatorii.

Personalizat:
puteți să creați antrenamente personalizat.

Putere:
un program piramidal în care intensitatea crește treptat până când se atinge un nivel maxim de intensitate. Aceasta scade apoi treptat, pentru a se încheia la intensitate scăzută.

Cardio:
un antrenament de înot executat la două bătăi succesive la intensitate ridicată, pentru o bătaie la intensitate scăzută.



AMAZONAS W-FLOW DATE TEHNICE
Dimensiune 5 500 × 2 350 × 1 500 mm
Locuri în plan înclinat / în șezut piscină spa / 2 în șezut
Greutate netă (kg) / volum apă (l) 1 150 kg / 8 036l
Cadrul Oțel inoxidabil

Necesarul de putere opț.

Necesarul minim de putere*

3×20A 230V/50Hz
Număr total de jeturi 27
Jeturi de tip fântână în regim laminar 2 x 3
Pompe 1 × 3 CP cu o singură viteză + Pompă circ.
Pompele (piscină spa) 3 × 3 CP cu două viteze
Igienizarea apei UV-C + filtru de hârtie antibacterians
Lumini LED 25 buc. LED-uri + supape de comandă ilumin.
Sistem audio AquaSoul™ Pro 4.1
Farbtherapie mit LED-Beleuchtung 16 + 18 Stk. LED-Leuchten
Soundsystem Aquasoul™ Pro 4.1 Pop-Up
Aplicația pentru smartphone - conexiunea wi-fi da
Bagheta pentru înot da
Pregătirea schimbătorului de căldură da
Capac termic optional

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

Wellis

Producatorul maghiar de obiecte sanitare, minipiscine, saune si cazi cu hidromasaj Wellis, a primit notrietate atat pe plan regional, cat si pe plan international. Datorita imbunatatirii constante al eficientei de productie, produsele au o calitate estetica si tehnica exceptionala. Minipiscinele si cazile cu hidromasaj sunt proiectate luand in considerare cultura masajului din Orientul Mijlociu si terapia moderna de hidromasaj.