Oglinda LED - Ovirro

Oglinda LED - Ovirro 

2.090,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
LED MM 1030
Dimensiune
Dezaburire
Buton Touch
Culoarea luminii
Cantitate

Ovirro

Ovirro este un producator de oglinzi inovatoare, personalizate conform nevoilor clientilor. Imbunatatirea continua din punctul de vedere al functionalitatii si al esteticii, rezulta produse unice, cu un design inedit si o calitate ridicata.

O’VIRRO MM 1030 - oglinda dreptunghiulara, orizontala, cu  iluminare LED frontala integrat, din Colectia Metal Mirror. Esenta acestei colectii consta in simplitatea sa. Este o combinatie echilibrata intre functionalitate, utilitate si design, ca raspuns stilului "Loft", in continua evolutie.

Cadrul metalic acoperit cu vopstea speicala ce il protejeaza de oxidare. Specificati in comanda care din cele 2 tipuri de finisaje il preferati: mat sau lucios.

In partea de jos rama oglinzii se extinde intr-un raft centrat, stanga sau dreapta. Sepcificati in comanda pozitia dorita pentru acesta.

Standard acest model de oglinda are incorporat senzor de miscare pentru conectarea luminii

Oglinzile O’VIRRO:

• MIROX 3G

• Design unic

• Eficiente energetic

• Sigure

• Durabile

• Ecologice

• Iluminate uniform, indiferent de forma si design-ul acesteia (900 lumen/m)

Caracteristici tehnice

Saptele oglinzii este protejat de o carcasa din plastic, ce ascunde orice detaliu tehnic, garantand siguranta functionarii intregului sistem, protejandu-ul de umezeala, praf si accesul copiilor. Barade fixare este realizata din acelas material ca si rama, suportand greutatea intregii constructii. 

Toata constructia are doar are 40mm, sticla fiind de 4 mm, raftul impreuna cu rama 120 mm.

Optiuni suplimentare:

Atunci cand comandati o oglinda, puteti alege una sau mai multe optiuni suplimentare:

• Sistemul de conectare – pentru oglinzile cu iluminare este posibila instalarea butonului touch sau butonului toch dublu pe fata oglinzii. Butonul touch dublu este recomandat sa fie instalat atunci cand optati si pentru dezaburire.

• Sistem de dezaburire – optiune necesara pentru oglinzile ce se instaleaza in camerele de baie cu grad ridicat de umiditate. Pastreaza fata oglinzii uscata, protejand-o de formarea condensului.

    • Temperatura luminii – in dependenta de preferintele Dumneavoastra, de nivelul de iluminare in spatiul unde va fi montata oglinda, puteti alege lumina de temperatura 4000K(calda). Standard instalam lumina de 6000K (neutra)

    • Sistem interactiv cu bluetooth - sistem interactiv care include interfata Bluetooth, 2 boxe de 8 W si  un microfon.

    Recenzii produs

    Evaluare medie

    0.0
    0 Recenzie
    ★★★★★ Excelent 0
    ★★★★☆ Bun 0
    ★★★☆☆ Mediu 0
    ★★☆☆☆ Slab 0
    ★☆☆☆☆ Teribil 0

    • Recenzii (0)

    Produse asociate

    Ovirro

    Ovirro este un producator de oglinzi inovatoare, personalizate conform nevoilor clientilor. Imbunatatirea continua din punctul de vedere al functionalitatii si al esteticii, rezulta produse unice, cu un design inedit si o calitate ridicata.