- 20%
Paravan Ravak PVS1 transparent pentru cada

Paravan Ravak PVS1 transparent, 80 cm

1.053,00 lei
842,08 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
79840C00Z1
Dimensiune
Culoare
  • Negru
  • Crom
Forma
Grosime sticla
Cantitate

Ravak

În calitate de cel mai mare producător de produse pentru baie din Republica Cehă și unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața europeană, vă garantăm o abordare responsabilă, stabilitate, continuitate și calitatea dovedită a produselor noastre pentru clienții noștri. Istoricul companiei Compania RAVAK a fost infiintată în anul 1991 ca o societate cu răspundere limitată și a fost listată în 1997. Ea poartă încă numele original care reflectă numele celor doi fondatori - familiile Vařeka și Kreysa. Ambele familii încă gestionează în mod activ compania . Design RAVAK Designul, intrarea în lumea artei și esteticii, este obiectivul nostru principal. Noi regulat introducem produse noi, care au fost gândite complet, s-au desăvârșit și care încă poartă amprenta originală a autorului lor.  Am ales să cooperăm cu studiourile care au avut succes atât în Cehia, cât  și în mediul de design concurențial internațional. Tehnologie și materiale RAVAK Conexiunea dintre anii mulţi de experienţă în acest domeniu, tehnologie de vârf şi cele mai bune materialele garantează calitatea RAVAK . Evaluare De-a lungul existenței sale, brandul RAVAK a intrat în vizorul competițiilor majore naționale și internaționale. Soluțiile designerilor noștri sunt incluse în mod regulat în nominalizările pentru premiile anuale ale Academiei de Design ČR Czech Grand Design, comunitatea profesională le acordă o atenție tot mai mare și le premiază (Elle Decoration Award), iar în 2015 unul dintre concepte de baie (10°), a primit cel mai prestigios premiu acordat pe continentul european pentru design inovator, Red Dot 2015, premiu care este analizat în mod regulat de către experți.

Paravan fix dintr-un element

Dimensiune de 80 cm

Culoare profil: alb/satinat/lucios 

Sticla protejata prin RAVAK AntiCalc® care creează un scut impermeabil hidrofug pe sticlă, protejând sticla de depozitele de murdărie cum ar fi calcarul.

Tip geam sticlă securizat de 6 mm transparent.

Perfect etanșat la perete cu un profil vertical și datorită suprafeței tratate a sticlei și fără profile, permite o întreținere ușoară.

Paravanul este compus dintr-un profil vertical și o parte fixă. Un minim de profil și sticla securit în grosime de 6 mm fără ornamente simplificând astfel întreținerea. Paravanele de duș pot fi montate atât pe căzile dreptunghiulare (Praktik Lux, Praktik N, Classic, Sonata, Campanula II, Vanda II a Lilia) sau la oricare dintre căzile dreptunghiulare clasice, cu o marginea superioară dreaptă. Înălțimea standard este de 1400 mm.

Rotind paravanul de duș pentru cadă PVS1 la 180° puteți obține astfel varianta de stânga sau dreapta.

Produse asociate