Set vas Wc Ideal Standard Tesi Aquablade cu capac subtire, rezervor incastrat cu clapeta Oleas M2 dual-flush

Setul contine vasul de WC  suspendat si capacul de wc potrivit (inchidere normala ) , cadru + rezervor incastrat si clapeta de actionare.

Tehnologia AquaBlade - Mai curat - Mai Silentios - Mai Inteligent

Produs in stoc
3.148,00 lei
1.491,21 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
T007901+T352801+E233267+R0121AA
Cantitate

Ideal Standard

Ideal Standard, cu o experienta de peste 100 de ani, este un lider pe piata obiectelor sanitare. Imbinarea traditiei, designului si al expertizei in inginerie duce la produse ingenioase, eficiente, durabile si sustenabile, care stabilesc un nou standard in materie de bai. 

Specificatii tehnice Vas Wc Suspendat Ideal Standard Tesi Aquablade:

Tip montare: suspendat, pentru rezervor ingropat

Prindere complet ascunsa

Scurgere: orizontala

Functie: Aquablade

Dimensiuni: 365 x 535 x 335 mm

Sistem de spalare: Aquablade

Kit montaj inclus

Garantie: 25 ani

sistem de spalare AquaBlade

kit de montaj inclus

Specificatii tehnice capac wc slim Ideal Standard Tesi

Model: slim

Tipul de material: Plastic duroplast

Tipul de inchidere: normala

Balamale si sistem de prindere din inox

Finisaj: Alb

Garantie: 24 de luni

Rezervor incastrat prosys eco frame

Adecvat pentru utilizarea cu vasele de WC suspendate. Pentru montaj in fata unui perete solid sau intre doi pereti usori de gipscarton. Latime cadru doar 30 cm - potrivita pentru pereti ingusti. Cadru testat la o sarcina de 400 kg, Cadru rezistent la coroziune & rezistent la zgarieturi. Simplu si rapid de instalat cu sistemul EasyFix. Cot directional de scurgere. Inaltime reglabila de la 0 la 200 mm. Picioare ajustabile pe inaltime. Rezervor ingropat cu actionare mecanica frontala. Doua volume de spalare, pre-setat la 6/3 litri, ajustare facila a volumului de apa la 4/2litri. Rezervor din polipropilena (PP) foarte rezistent si nedeformabil la variatii mari de temperatura, furnizat cu izolatie anticondens. Accesorii incluse: feronerie rezistenta de fixare a vasului de WC, materiale de fixare a cadrului, racorduri de tur si retur vas de Wc, cot de scurgere si adaptor Ø90/110, garnitura de etansare din cauciuc Ø45, cutie de protectie, G ½” robinet de inchidere.

Clapeta de actionare WC ProSys OLEAS M2 dual-flush, finisaj crom, actionare mecanica, doua nivele de spalare, 

Tehnologia AquaBlade®, cea mai importanta descoperire dupa inventarea rezervorului wc in secolul al 19-lea, a fost prezentata de Ideal Standart in anul 2015. Tehnologia extraordinara brevetata asigura spalarea cea mai buna oferita pana acum, chiar si cu cantitati mici de apa. Tehnologia AquaBlade® impune standarde noi in design, precum si in modalitatea de spalare optima. Suprafata neteda si usor rotunjita, fara rama, este o conditie prealabila pentru un vas wc mult mai igienic si usor de curatat. Acesta este mai silentios in timpul spalarii si cu un design mai inteligent

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

Ideal Standard

Ideal Standard, cu o experienta de peste 100 de ani, este un lider pe piata obiectelor sanitare. Imbinarea traditiei, designului si al expertizei in inginerie duce la produse ingenioase, eficiente, durabile si sustenabile, care stabilesc un nou standard in materie de bai.