- 15%
Lavoar pe blat Ideal Standard Ipalyss 55x38 cm

Lavoar pe blat Ideal Standard Ipalyss 55x38 cm. Fara orificiu baterie si fara orificiu preaplin. Bateria se achizitioneaza separat!

Produs in stoc
  • Alb
  • lucios
2.070,00 lei
1.768,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
E139201
Dimensiune
Culoare
  • Alb
Forma
Montaj
Material
Cantitate

Ideal Standard

Ideal Standard, cu o experienta de peste 100 de ani, este un lider pe piata obiectelor sanitare. Imbinarea traditiei, designului si al expertizei in inginerie duce la produse ingenioase, eficiente, durabile si sustenabile, care stabilesc un nou standard in materie de bai. 

Producator: Ideal Standard
Colectie: Ipalyss
Garantie: 25 ani  
Dimensiuni: 550x380mm
Forma: Dreptunghiular
Material: Compozit (Diamatec)
Montare: Pe blat  
Caracteristici speciale: Fara orificiu baterie, fara orificiu preaplin  
Culoare: Alb 
Nu include ventil
  Ipalyss este o gama Premium cu un design elegant, ultra-subtire, ce eludeaza senzatia de spatiu, dar are un nivel inalt de durabilitate, fiind ideala chiar si pentru spatii publice cu trafic intens.
Diamatec este un amestec special de oxid de aluminiu macinat fin (un material ceramic polivalent renumit pentru durabilitatea sa), argila pre-coapta , Sodiu si Potasiu.
  Ideal Standard este un producator de obiecte sanitare cu o experienta de peste 100 ani. Este unul dintre liderii inovatiilor din industria sanitara. Experienta a creat o expertiza cu ajutorul careia sunt elaborate si create baterii si obiecte sanitare din ceramica. Avand un standard de calitate ireprosabil si o inclinatie catre noi tehnologii, Ideal Standard este un partener pentru solutii complete de design pentru bai perfecte.

Fisa tehnica

Culoare
Alb
suprafata mat/lucios/satinat
lucios

Produse asociate