- 20%
Plasa armare CAPATECT GEWEBE 645/110 - Caparol

Plasa armare CAPATECT GEWEBE 645/110

375,00 lei
299,03 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
CAPATECT GEWEBE 645/110
Cantitate

Caparol

Caparol este un producator de top in domeniul vopselelor pentru constructii, cu sediul in Germania. Produsele sunt inovative, de calitate si adaptate la nevoile clientilor. Sunt sigure pentru sanatatea omului si prietenoase cu mediul.

Plasa de armare cu tesatura din fibre de sticla, intarita cu fibre de carbon, utilizata in cadrul sistemelor de termoizolatie Carbon in combinatie cu CarbonSpachtel CarboNit Carbon Minera

Domeniu de utilizare

Plasă țesută din fibre de sticlă, utilizată ca armătură în cadrul sistemlor de termoizolație Caparol, în combinație cu mase de șpaclu minerale sau organice.

Proprietati

rezistentă la alunecare

rezistentă la întindere

ușor de aplicat

rezistentă la substanțe alcaline

dimensiune ochiuri 4 x 4,5 mm

Împachetare/Ambalare

Role 55 mp, 1100 x 500 mm

Culoare

Orange

Depozitare

La loc uscat

Date tehnice

Dimensiunea ochiurilor: 4,0 x 4,5 mm

Greutatea specifică : 145 g/m 2 + 10 %

Grosimea plasei de armare (0,5 ± 0,2) mm

Consum

1,1 m2/m2

Montajul plasei de armare se realizează pe verticală, începând de la partea superioară a peretelui. Aplicați masa de șpaclu cu ajutorul unei gletiere din inox, pe o suprafață de lățimea plasei de armare. Utilizâd un fier de glet dințat asigurați o grosime uniformă a masei de armare. Fixați plasa în stratul ud, apoi înglobați plasa de la centru spre colțuri apăsând ușor cu o gletieră. Asigurați-vă că plasa de armare este înglobată în treimea superioară a masei de șpaclu. Fâșiile de plasă se vor suprapune minim 10 cm. 

Produse asociate

Vopsele si tencuieli
Vopsea lavabila alba HERA - Trilak
159,00 lei