Tehnologia Hasgrohe revoluționează experiența dușului
Tehnologia Hasgrohe revoluționează experiența dușului

E ușor să transformi un simplu duș într-o experiență completă de relaxare atunci când ai la îndemână tehnologia Hasgrohe. Apelând la profesioniști ai domeniului și materiale de cea mai înaltă calitate, compania își propune să revoluționeze universul instalațiilor sanitare. Astfel, fiecare produs nou-lansat ne surprinde cu o funcție inovatoare, o structură sau un design inedit.

 
Select – Relaxare la o singură apăsare de buton
Pentru a te bucura din plin de relaxare în timpul dușului, ai nevoie de un sistem simplu, ușor de controlat. Intuitivă și inovatoare, tehnologia Select îți oferă acces la toate funcțiile necesare printr-o singură apăsare de buton: de la pornirea și oprirea apei, la setarea tipului de jet sau schimbarea scurgerii apei de la para de duș la dușul de mână.

1

 

Calitatea Hansgrohe promite rezistența în timp a instalațiilor sanitare create și îți permite să te bucuri ani de-a rândul de dușul tău preferat.

 
2

 

 

AirPower – Mai multă distracție. Mai puțină apă
Tehnologia AirPower reușește să îmbine utilul cu plăcutul, oferindu-ți atât plăcerea unui duș relaxant, cât și șansa de a economisi consumul de apă. Principiul de funcționare este simplu: o cantitate mare de aer se înfiltrează prin discul dușului AirPower, combinându-se cu jetul de apă. Astfel, aproximativ trei litri de aer vor fi transferați unui singur litru de apă, permițându-ți să reduci substanțial consumul.

 

3

 

Picăturile de apă vor deveni mai ușoare, mai fine, un efect pe care îl vei resimți imediat chiar pe pielea ta, astfel te vei bucura la fiecare îmbăiere de un masaj delicat.

 

XXL Performance – Dușuri extra mega fabulous
Această tehnologie este gândită special pentru cei care iubesc pur și simplu experiența dușului. Dacă îmbăierea face parte din ritualul tău zilnic de relaxare, ai nevoie de capul de duș XXL Performance, pe care îl regăsești în colecția Raindance. Acesta are dimensiuni cu adevărat impresionante – de până la 600 mm – și promite să transforme fiecare duș într-o adevărată ploaie de răsfăț. Picurii de apă te vor învălui în totalitate, iar tu te vei bucura de relaxarea bine meritată de fiecare dată.

 

În plus, XXL Performance este perfect chiar și pentru cei mai pretențioși în materie de design, dușurile suspendate de mari dimensiuni încadrându-se perfect în decorurile băilor contemporane.

 

4

 

 

EcoSmart – Sistem prietenos cu mediul
Tehnologia Hansgrohe EcoSmart este un adevărat trendsetter, fiind apreciată de către ecologiștii din întreaga lume datorită inovațiilor aduse domeniului. După cum o spune și numele său, aceasta este o alegere deșteaptă, care îți permite să reduci consumul de apă și să economisești în timp ce te bucuri de dușuri lungi și relaxante.

 

5

 

Mixerele și dușurile Hansgrohe echipate cu tehnologia EcoSmart ajung să consume cu până la 60% mai puțină apă decât sistemele obișnuite, reducând substanțial atât emisiile de CO2 nocive mediului, cât și costurile. Această tehnologie revoluționară presupune combinarea utilizării ingenioase a aerului (AirPower) cu cea a unui filtru special de limitare a debitului (O-ring), permițându-ți să economisești substanțial apa. De exemplu, modelele de mână sau suspendate din colecția Raindance consumă doar 9 litri de apă / minut, în timp ce modelele Crometta 85 Green implică utilizarea a doar 6 litri de apă / minut.

 

Nu mai aștepta! Aventurează-te în lumea inovatoare Hansgrohe și permite-ți luxul de a transforma fiecare îmbăiere într-o experiență de relaxare! Te vei bucura de un design inedit, de funcții wow, de un consum redus de apă și vei ajunge să fii un adevărat protector al mediului.


Fii la curent cu Noutățile!

Înscrie-te la newsletter!

Află cele mai noi oferte, idei și sfaturi pentru ambiente de vis!

Înscrie-te la newsletter!