Tendințe de toamnă pentru un cămin călduros
Tendințe de toamnă pentru un cămin călduros

Sezonul răcoros te îndeamnă în intimitatea casei tale, dar îți oferă totodată idei creative pentru decorarea unui cămin călduros. Analizează culorile pe care le întâlnești în cadrul unei plimbări prin parcul din orașul tău și învață să le adaptezi pentru a crea un cămin călduros. Dacă ai nevoie de îndrumări în privința tipurilor de materiale sau a produselor potrivite, Novambient îți vine în ajutor!

Tendințe de toamnă pentru livingul tău

Livingul este încăperea în care vei alege să îți petreci cel mai mult timp în zilele răcoroase de toamnă și de aceea decorarea acestuia trebuie să îți ofere căldura de care ai nevoie. Decorațiunile inspirate din natură precum flori sau frunze de toamnă oferă personalitate interiorului tău, dar pentru un ambient călduros va trebui să alegi cu grijă materialele și cromatica tuturor elementelor din încăpere. Gresia în tendințe de toamnă este cea cu modele și tăieturi simple în nuanțe de maro: caramel, cafea, cognac sau zahăr brun, inspirate din simplitatea parchetului tradițional. Dacă preferi, totuși, gresia cu modele geometrice, Novambient îți oferă gresia Terra cu suprafață fină și aspect vintage. Cromatica acesteia este la fel de primitoare ca și a parchetului, dar este o alegere creativă pentru oricine preferă provocările din domeniul designului interior. Pentru cei care aleg stilul clasic, pe de altă parte, tradiționalul parchet în nuanțe de toamnă este alegerea ideală.

 

camin calduros living gresie

 

O idee inovatoare și potrivită celor mai îndrăzneți dintre voi este mozaicul cu motive florale Nuovi Decori. Inspirat din cromatica florilor de toamnă, desenul detaliat al acestui tip de mozaic cu aspect de pictură murală poate fi folosit pentru a înlocui vitalitate tablourilor.

 

camin calduros living

 

Tendințe de toamnă pentru bucătăria ta

Bucătăria este cu siguranță încăperea cea mai călduroasă a căminului tău, fiind locul unde mirosul plăcintei de dovleac proaspăt scoasă din cuptor se îmbină armonios cu un decor primitor. Pentru a conferi un plus de căldură și intimitate acestui spațiu poți alege faianța cu imprimeuri vii și cromatică de toamnă sau mozaicul pastelat în diverse forme și culori. Gresia cu aspect simplu care păstrează nuanțele naturale ale lemnului este înlocuitorul perfect al parchetului datorită aspectelor funcționale precum suprafața fină și ușor de curățat. Pentru un plus de personalitate și căldură, Novambient îți propune ție și bucătăriei tale Bateria Grohe Red. Datorită aspectului său modern, aceasta poate fi integrată cu ușurință în orice tip de decor, asortându-se cu orice tip de gresie, faianță sau chiar parchet ai alege. Aspectul minimal nu este însă motivul pentru care Grohe Red devine peronajul central din bucătăria ta, ci aspectele sale funcționale. Acum nu va mai trebui să te îngrijorezi în legătură cu timpul de încălzire al apei atunci când vrei să pregătești ție și invitaților tăi o ceașcă cu ceai aromat sau ciocolată caldă, deoarece Grohe Red îți oferă apă fierbinte instant și direct de la robinetul din bucătărie.

 

3

 

Tendințe de toamnă pentru baia ta

Atunci când te hotărăști să dai căminului tău un aspect călduros pentru a înfrunta frigul de afară, baia ta poate fi și ea decorată în tendințe de toamnă. Dacă ai ales gresia cu aspect de parchet pentru livingul tău, pentru baie poți alege culori palide sau chiar negrul, în funcție de cromatica celorlalte elemente din încăpere. Faianța cu tăieturi geometrice și combinații de culori precum griul, cremul sau nuanțe castanii conferă vitalitate spațiului și îl înviorează. Robinetul clasic de la Novambient cu design vintage și aspect de cupru este alegerea ideală petru o baie în tendințe de toamnă și acesta poate fi ușor asortat cu o cadă în aceleași nuanțe. Astfel, ție nu îți rămâne decât să te relaxezi după o zi petrecută în frigul de afară într-o cadă cu apă caldă.

 

4

 

Orice elemente ai alege pentru a recrea un cămin călduros în tendințe de toamnă, Novambient îți oferă o gamă variată de produse și texturi, de stiluri și abordări. Astfel, vei putea aduce coloristica atractivă și peisajul toamnei în casa ta în orice zi răcoroasă.


Fii la curent cu Noutățile!

Înscrie-te la newsletter!

Află cele mai noi oferte, idei și sfaturi pentru ambiente de vis!

Înscrie-te la newsletter!