Amenajări de toamnă – top 5 trenduri de amenajare
Amenajări de toamnă – top 5 trenduri de amenajare
Anotimpul rece își face tot mai simțită prezența, ceea ce înseamnă că și decorul nostru trebuie să fie pregătit de sezon. În această toamnă, printre tendințele în materie de  finisaje și design interior regăsim nuanțe întunecate și jocuri de accente naturale și contraste puternice.

Contrastele  

Vrei ca întregul decor să iasă în evidență? Alege o podea în nuanțe pure de alb și combin-o cu un perete extrem de colorat, pentru a adăuga vitalitate și spațialitate întregii încăperi. De asemenea, poți completa look-ul cu decorațiuni în nuanțe vibrante.
Ragno_Jazz_004

Culorile puternice

Indiferent de sezon, culorile pline de viață vor fi mereu în trend. Toamna aceasta optează pentru un turcoaz puternic, verde smarald sau un vișiniu închis pentru podeaua sau pentru pereții casei tale. Echilibrează aceste nuanțe tari cu tonuri pastelate pentru a crea un decor cald și primitor, perfect pentru vremea rece de afară.
amb-trek-caoba-29x84---14-5x84-modificado-sin-silla

Plăcile geometrice 

Uită de clasicele plăci dreptunghiulare! În toamna lui 2017 mozaicurile sunt alegerea cool! Cu o gamă variată de forme, culori și dimensiuni, sunt varianta versatilă și modernă ce-ți poate transforma spațiul preferat. În funcție de combinația pe care o alegi, mozaicurile pot fi nuanța subtilă a oricărei încăperi, sau punctul central de interes.  
site5-1140x475

Faianța cu note florale

Elementele florale vor adăuga mereu puțin romantism oricărei locuințe. De aceea, ele sunt o alegere ideală și în acest anotimp rece, reușind să aducă personalitate, culoare și textură în camerele moderne cu design inovator. Mai mult decât atât, acestea transformă interioarele și sunt o modalitate excelentă de a reflecta stilul personal.
Bisazza_Alexandria_design-Tricia-Guild_01

Monocromul 

Dacă ești non conformist și vrei să-ți scoți locuința din anonimat, alege monocromul, una dintre cele mai îndrăznețe tendințe de amenajare. Ideal pentru sezonul toamnă/iarnă, acest trend presupune îmbinarea armonioasă a nuanțelor de alb și negru prin dungi îndrăznețe și geometrii inedite.
4068de00-9de5-4c74-808f-79791177c58f
Așadar, indiferent de gusturile tale în materie de nuanțe, texturi sau modele, toamna aceasta a venit cu trenduri de amenajare potrivite oricărei preferințe. Tu pe care o preferi? 

Fii la curent cu Noutățile!

Înscrie-te la newsletter!

Află cele mai noi oferte, idei și sfaturi pentru ambiente de vis!

Înscrie-te la newsletter!