Top 6 instalații sanitare care îți fac viața mai ușoară
Top 6 instalații sanitare care îți fac viața mai ușoară

Atunci când redecorăm, pe lângă factorul estetic, există o întrebare care ne-o punem înainte de toate: ce obiecte îmi vor oferi confortul și cele mai noi tehnologii care să îmi dea acel sentiment de ”acasă”? Noi am studiat cele mai noi apariții din domeniul instalațiilor sanitare și îți prezentăm 6 dintre cele care ne-au atras atenția ca stil, funcționalitate și inovație.


Sistemul pentru duș Select

Sistemul Select de la liderul în materie de instlații sanitare, Hansgrohe, face orice duș mai ușor și mai comod – cu o simplă apăsare de buton, poți regla jetul de apă în funcție de preferințe. Partea și mai frumoasă e că ai la dispoziție 3 tipuri de jeturi atent alese, pentru o experiență unică – Rain, jetul simplu de apă, perfect pentru clătirea părului, RainAir, un jet de apă cu aer, care dă senzația unor picături bogate și Whirl, jetul de apă pentru un masaj fin.

Nvb04

Sistemul digital de duș Ondus

de la Grohe propun un sistem care îți permite să inidividualizezi fiecare moment petrecut la duș. Creat cu 2 pictograme presetate pentru ea și el, sistemul permite reglarea temperaturii, a debitului apei și a duratei în funcție de preferințele fiecăruia dintre parteneri. Așa că tu poți să te revigorezi dimineața cu un duș rece, pe când ea se poate bucura de un duș relaxant imediat după, fără să fie nevoie de reglarea apei.

Acest sistem este unul ecologic, deoarece prin toate funcțiile pe care le are, ajută la economisirea apei.

Nvb01

Bateriile Ondus digital

Noile tehnologii digitale ale bateriei de baie permit economisirea apei. Cum? Simplu, prin presetarea debitului, temperaturii apei și închiderea automată la un interval de timp. În plus, ele sunt dispuse cu un aerator ce limitează debitul, diminuând consumul de apă. Aeratorul produce o curgere voluminoasă a apei, al cărei debit nu depășește 5,8 l pe minut. Pe scurt, o experiență unică în baie, urmată de o economisire a resurselor.

 

Nvb02

Bateria Metris

Robinetul din colecția Metris de la Hansgrohe aduce avantajele tehnologiei în activitățile zilnice. Dotat cu un buton de start și stop, acesta poate fi acționat ușor, eocnomisind apa și fiind extrem de practic atunci când ai mâinile ocupate.

Bateria Red

Dacă ești un fan al ceaiului, atunci robinetul acesta e pentru tine. Sistemul Grohe Red îți oferă apă fierbinte instant. Pentru că stochează 3 sau 6 litri de apă fierbinte, te poți bucura oricând de apa la temperatura de fierbere.

Bateria Blue

Bateria Blue oferă o nouă idee despre apa de la robinet. Pentru că este setată cu un flitru de apă, un răcitor și un sistem de carbonatare, bateria de bucătărie de la Grohe îți oferă apă proaspătă și îmbogățită cu dioxid de carbon, cu o simplă apăsare de buton. De acum, apa de la robinet poate fi și gazoasă!

Acum, că ești la curent cu cele mai noi tendințe în domeniu, suntem curioși să aflăm – tu ce instalație dintre cele prezente mai sus ți-ai monta în baie sau bucătărie? Lasă-ne părerea ta într-un comentariu mai jos!


Fii la curent cu Noutățile!

Înscrie-te la newsletter!

Află cele mai noi oferte, idei și sfaturi pentru ambiente de vis!

Înscrie-te la newsletter!