- 5%
Vopsea lavabila SK 600 - Murexin

Vopsea lavabila SK 600 pe baza de silicati fara emisii si continut de biocizi, cu difuzie foarte buna la vapori recomandata la interior pentru finisaje superioare la pereți și plafoane in spații de locuit, în școli, grădinițe, instituții publice precum și pentru clădirile vechi in lucrari de renovare. Recomandată în special pentru realizarea finisajelor pe suprafețele minerale, precum tencuieli de toate tipurile, beton, zidărie din piatră de calcar, renovarea vopselurilor silicatice. Verificată conform EN 13300. Se poate colora în grupa 1 de culoare.

656,00 lei
623,20 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
SK 600
Cantitate

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.

Vopsea naturala superioara, pe baza de silicat, pentru interior cu cu putere ridicata de acoperire (clasa 2) si randament (10 m2 /l). Finisajul cu difuzie ridicata la vapori asigura “o respiratie activa”, respectiv schimbul de umiditate cu stratul support si impiedica astfel aparitia mucegaiului si a algelor. Produsul este diluabil cu apa, are emisii reduse si nu contine solventi. Pentru finisaje cu peremeabilitate ridicata la vapori, recomandata la pereti si plafoane, pe suprafete minerale precum tencuieli de toate tipurile, beton, zidarie din piatra de calcar, in cadrul constructiilor noi precum si pentru renovarea finisajelor minerale sau a vopsitoriilor silicatice portante. Recomandata pentru finisaje in scoli, gradinite, cladiri publice, precum si pentru renovarea cladirilor monument istoric

  • putere ridicata de acoperire
  • capacitate de difuzie ridicata
  • rezistenta la spalare
  • Diluare cu apa (max. 10%)
  • Densitate 1,4 kg/l
  • Culoare Alba
  • Clasa de abraziune umedă Clasa 2
  • Capacitate de acoperire Clasa 1, cu un randament 6 m²/l
  • Grad de alb 80
  • Strălucire mata
  • Valoare sD 0,1 - 0,2 m
  • Timp de uscare dupa 4 - 6 ore uscare de suprafata, dupa 12 ore aplicare strat urmator  

Consum cca. 100 - 150 ml/m² per strat 

Depozitare: La loc racoros, uscat si lipsit de inghet, in ambalajele originale nedesfacute timp de 365 de zile.

Unelte recomandate: Rola trafalet, pensula, pompa Airless. Sculele se curata cu apa curata dupa utilizare.

Suporturi recomandate: Tencuieli de var-ciment si de ciment P Ic; P II; P III Tencuieli de var-ciment si de ciment P II & P III Tencuieli de ipsos si gata preparate P IV & PV Placi de gips-carton Beton, BCA Zidarie aparenta Finisaje vechi portante

Stratul suport trebuie sa fie uscat, neinghetat, portant, stabil, sa nu prezinte urme de praf, mizerie, uleiuri, grasimi, substante de decofrare si particule neaderente. Trebuie sa corespunda normelor tehnice nationale si europene in vigoare, precum si regulilor generale recunoscute in domeniu.

Tratarea preliminara a suportului: Tencuielile si betoanele bogate in alcalii se vor trata corespunzator. Urmele de agenti de decofrare se vor indeparta. Finisajele vechi cu aderenta slaba si vopselurile pe baza de clei se vor indeparta. Straturile vechi de vopsea pe baza de ulei se vor curata cu apa cu amoniac.

Descarcari

Vopsea SK600 fisa tehnica

Descarcari (137.09KB)

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

- 5%
Vopsele si tencuieli
Vopsea lavabila Emulplast KA 2500 - Murexin, alb
329,00 lei -5% 312,55 lei
- 5%
Vopsele si tencuieli
Vopsea mata de interior Emulplast KA 3500 - Murexin
385,00 lei -5% 365,75 lei
- 5%
Vopsele si tencuieli
Vopsea acrilica pentru fatade RA 50 - Murexin, 20 kg
575,00 lei -5% 546,25 lei

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.