3 colecții de gresie și faianță pentru o baie cu stil
3 colecții de gresie și faianță pentru o baie cu stil

La fel ca orice altă încăpere a casei, baia trebuie să îți reflecte preferințele și stilul personal pentru a se transforma într-un loc relaxant și primitor. Deși amenajarea acesteia poate părea un proces complicat datorită spațiului redus sau a condițiilor delicate precum umezeala constantă sau riscul de alunecare, nu trebuie să te lași descurajat de acești factori.

Colecțiile de gresie și faianță din portofoliul nostru îți vor permite să pui în aplicare chiar și cele mai creative idei de amenajare, indiferent de designul preferat, pentru a realiza o baie cu stil.

Colecția Lisbon
Pasiunea pentru stilul rustic nu trebuie să se rezume la decorarea dormitorului cu mobilier hand-made sau placarea livingului cu parchet cu aspect antichizat. Colecțiile de gresie, faianță sau mozaic îți vor aduce pe lângă benefiiciile practice atât de necesare în amenajarea băii – precum rezistența la umezeală și suprafața antiderapantă – libertatea de a exprima în voie preferința pentru stilul rustic. Combinația de modele florale sau geometrice în nuanțe de maro și albastru închis ale colecției Lisbon de la Realonda vor fascina orice privire, aducând în decorul băii tale farmecul inconfundabil al stilului.

Pentru un plus de autenticitate în crearea unui decor rustic, poți alege să plachezi doar peretele din spatele căzii cu aceste modele variate, iar pentru restul băii – pardoseala și ceilalți 3 pereți să alegi plăci în nuanțe de alb murdar, care te vor ajuta să redai aspectul antichizat mult dorit.

nova1

 

Colecția Larix – Inspirație scandinavă
Stilul scandinav este astăzi la mare căutare, fiind preferatul designerilor de interior, fie că vorbim de amenajarea unei terase, unui living sau chiar a unei băi.Ar trebui să știi despre acesta că este un fel de minimalism cu stil, care păstrează afinitatea pentru „less is more”, însă adaugă un plus de personalitate, apelând la tonuri neutre, materiale naturale și elemente hand-made.

nova2

Cei de la Refin Ceramiche au creat colecția de gresie Larix, care păstrează jocurile de culori sau nodurile nuanțate ale unei plăci de lemn și ajută la crearea unui ambient călduros. Pe de o parte, vei avea impresia că pășești pe podele din lemn masiv, pe de altă parte, te vei bucura de beneficiile gresiei porțelanate. O combinație câștigătoare pentru cei care visează la un decor scandinav, în tendințe.

nova4

Colecția Beyond Rafinament clasic
Clasicismul înseamă detalii luxoase și structuri prețioase. De aceea, dacă ești adeptul stilului ar fi indicat să deții o baie de mari dimensiuni, unde să ai loc destul pentru a aranjarea elementelor masive precum mobilierul special creat sau candelabrele rafinate din cristal. Dacă nu dispui, însă, de un spațiu generos, colecția de gresie Beyond de la Aparici îți vine în ajutor. Realizată din materiale de cea mai înaltă calitate, aceasta adaugă aspectului de porțelan un joc prețios de nuanțe și o strălucirea uimitoare, atât de caracteristică stilului.

În plus, datorită materialelor rezistente din care este confecționată, aceasta îți va promite o durabilitate de durată, pentru ca tu să te poți bucura ani de-a rândul de o baie în stil clasic, ce va rămâne la fel de stilată peste unul, doi sau douăzeci de ani.

4

 

Stilul preferat nu trebuie să fie o barieră în amenajarea băii perfecte, ci tocmai punctul de pornire. Descoperă în portofoliul nostru o colecție vastă de gresie, faianță, mozaic, instalații sau obiecte sanitare pentru amenajarea unei băi impresionante, indiferent de preferințele tale decorative.


Fii la curent cu Noutățile!

Înscrie-te la newsletter!

Află cele mai noi oferte, idei și sfaturi pentru ambiente de vis!

Înscrie-te la newsletter!