Blog

ianuarie 25, 2021 in Idei pentru decorare

Tot ce ai nevoie pentru a-ți amenaja baia

Creează-ți propria oază de relaxare la tine acasă! Ți-am pregătit un articol cu tot ce ai nevoie pentru amenajarea unei băi ideale.

Citeste mai mult
noiembrie 20, 2020 in Idei pentru decorare

Ce trebuie să știi când alegi o chiuvetă de bucătărie

Fiind un element atât de important în orice bucătărie, chiuveta trebuie să îmbine funcționalitatea, rezistența și aspectul plăcut. Fie simplă sau dublă, din inox sau din piatră, chiuveta trebuie să se integreze în design-ul bucătăriei și să fie practică.

Citeste mai mult
octombrie 26, 2020 in Idei pentru decorare

Ghid de cumpărare a saunelor

Sauna are multe beneficii, de la reducerea stresului la eliminarea toxinelor și îmbunătățirea circulației. Mediul din interiorul saunei, cu o umiditate scăzută și nivel de căldură ridicat, este ideal pentru relaxare. Totuși, atunci când alegi o saună pentru acasă este important să iei în considerare beneficiile și dezavantajele diferitelor tipuri.

Citeste mai mult
aprilie 06, 2020 in Idei pentru decorare

Cum alegi parchetul potrivit?

Redecorarea locuinței pornește de la unul dintre cele mai importante elemente - PARCHETUL. Ce trebuie să știi când îți alegi parchetul?

Citeste mai mult
aprilie 06, 2020 in Idei pentru decorare

Cum să amenajezi un birou modern

Tendințele de amenajare a birourilor converg către spațialitate, luminozitate și multifuncționalitate.

Citeste mai mult
septembrie 03, 2018 in Idei pentru decorare

Studiu de caz – Ristretto

Întrebare: Cum poți transforma un vagon de doar 20 metri pătrați, îngust și întunecos, într-o încăpere spectaculoasă, în cadrul căreia esteticul, atmosfera prietenoasă și funcționalitatea se îmbină în mod perfect? Răspuns: Combinând imaginația unui designer cu finisaje de înaltă calitate și modele originale.

Citeste mai mult