Blog

septembrie 23, 2022 in Idei pentru decorare

Creează o locuință inspirată de tendințele toamnei

Dacă toamna cu nostalgia-i caracteristică și paleta sa incredibilă de culori este una dintre perioadele tale favorite din an și îți dorești să păstrezi sentimentul pe care ți-l oferă întregul an, am pregătit câteva idei pentru tine.

Citeste mai mult
septembrie 05, 2022 in Idei pentru decorare

O singură colecție de ceramică, posibilități infinite de amenajare

Ceramica, prin designul său, oferă oportunități multiple de amenajare. Însă, de data aceasta, îți facem cunoștință cu două dintre cele mai versatile colecții de ceramică din selecția Novambient.

Citeste mai mult
august 02, 2022 in Idei pentru decorare

Descoperă noul mobilier de terasă și grădină de la Wellis

Sezonul cald este adesea însoțit de alura sa șarmantă, care ne invită să ne bucurăm de momente în aer liber, de-a dreptul magice, alături de cei dragi. Pentru aceste momente deosebite îți vin în ajutor noile piese de mobilier de la Wellis

Citeste mai mult
aprilie 29, 2022 in Idei pentru decorare

4 idei pentru amenajarea și decorarea piscinei

Amenajarea piscinei presupune o serie de alegeri inspirate și totodată decorarea spațiului din jurul acesteia, pentru a o transforma într-o destinație a relaxării și a liniștii. Un colț de rai, aproape de tine, menit să îți ofere momente speciale, odihnă și un ambient plăcut, realizat întocmai conform dorințelor și stilului tău.

Citeste mai mult
martie 25, 2022 in Idei pentru decorare

Inspirație New Garden - 4 idei pentru amenajarea terasei

Primăvara începe să își facă simțită prezența și să cucerească întregul decor al naturii. Odată cu schimbarea anotimpului, cu toții vrem să petrecem mai mult timp în confortul casei, relaxându-ne alături de cei dragi.

Citeste mai mult
februarie 25, 2022 in Idei pentru decorare

Elemente cheie pentru o bucătărie modernă

Designul modern este printre cele mai iubite și versatile atunci când vine vorba despre amenajarea bucătăriilor. Acesta îmbină diverse stiluri și elemente pentru a crea un spațiu confortabil, primitor și cu o funcționalitate desăvârșită. Descoperă acele elemente care ar trebui să se regăsească în bucătăriile actuale.

Citeste mai mult
ianuarie 28, 2022 in Idei pentru decorare

Finisaje ideale pentru amenajări în stil scandinav

Designul interior scandinav se concentrează pe menținerea încăperilor cât mai simple, aerisite, în stil minimalist. Acestea mizează pe funcționalitatea camerei, în detrimentul decorațiunilor excesive și se remarcă prin culorile și spațiile deschise, în tonuri neutre, cât mai apropiate de cele din natură.

Citeste mai mult
decembrie 17, 2021 in Idei pentru decorare

Minipiscina cu hidromasaj, oaza ta de relaxare întregul an

În noul an, e important să adaugi pe lista ta de rezoluții bunăstarea psihică și fizică. Dedică mai mult timp bunei dispoziții și mai ales relaxării. Atunci când ești relaxat, privești totul cu mai mult entuziasm, iar sarcinile cele mai dificile, nu mai sunt catalogate drept misiuni imposibile, ci provocări frumoase peste care vei trece cu brio.

Citeste mai mult
noiembrie 26, 2021 in Idei pentru decorare

Bucură-te de relaxare întreaga iarnă în cada ta cu hidromasaj

Cotidianul poate fi un mediu stresant, care te solicită constant. E important să îți dedici timp pentru a te detensiona la finalul unei zile lungi. Alege să te bucuri de momente de răsfăț care să îți reîncarce bateriile pentru o nouă zi plină de noi experiențe.

Citeste mai mult
octombrie 29, 2021 in Idei pentru decorare

Creează un ambient cald și primitor - 5 idei de colecții de parchet

Elementul care dă tonul amenajării și este unul dintre cele mai importante la începutul redecorării, este tocmai parchetul. De aceea, ți-am pregătit câteva modele de parchet care sperăm să te inspire să creezi un ambient cald, natural, care să îți ofere momente de liniște și relaxare.

Citeste mai mult
septembrie 17, 2021 in Idei pentru decorare

Saună finlandeză - benefică pentru corp și minte

Sauna finlandeză e ideală pentru cei care îți doresc o experiență autentică și inedită. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, cea tradițională a căpătat o formă actuală, ușor de adus chiar în casele noastre. Saunele finlandeze din prezent sunt compacte, perfecte pentru interior și aduc cu sine numeroase beneficii.

Citeste mai mult
august 20, 2021 in Idei pentru decorare

Colecții de gresie și faianță pentru amenajări remarcabile

Odată cu amenajarea sau renovarea locuinței, întrebările importante sunt: ce finisaje alegem? Cum oferim casei noastre un look cât mai ordonat, fluid, care emană bun gust și simplitate? Pentru a-ți face decizia una mai ușoară, am pregătit patru colecții versatile de gresie și faianță, potrivite pentru interior și exterior.

Citeste mai mult
  • 1
  • 2