Blog

ianuarie 20, 2023 in Idei pentru decorare

5 tendințe de amenajări interioare în 2023

2023 este anul care va pune punct îmbrăcării complete a spațiilor în marmură sau în gresie și faianță marmorată.

Citeste mai mult
decembrie 16, 2022 in Idei pentru decorare

4 idei pentru crearea unui perete de accent în baie

Ți-am pregătit patru idei care să te inspire în amenajarea unei băi despre care merită să povestești.

Citeste mai mult
noiembrie 25, 2022 in Idei pentru decorare

9 idei de amenajare a bucătăriei open space

Descoperă 9 idei de amenajare a livingului cu bucătărie open space. Fie că stai la casă sau la apartament, citește articolul și găsește-ți inspirația!

Citeste mai mult
septembrie 23, 2022 in Idei pentru decorare

Creează o locuință inspirată de tendințele toamnei

Dacă toamna cu nostalgia-i caracteristică și paleta sa incredibilă de culori este una dintre perioadele tale favorite din an și îți dorești să păstrezi sentimentul pe care ți-l oferă întregul an, am pregătit câteva idei pentru tine.

Citeste mai mult
septembrie 05, 2022 in Idei pentru decorare

O singură colecție de ceramică, posibilități infinite de amenajare

Ceramica, prin designul său, oferă oportunități multiple de amenajare. Însă, de data aceasta, îți facem cunoștință cu două dintre cele mai versatile colecții de ceramică din selecția Novambient.

Citeste mai mult
august 02, 2022 in Idei pentru decorare

Descoperă noul mobilier de terasă și grădină de la Wellis

Sezonul cald este adesea însoțit de alura sa șarmantă, care ne invită să ne bucurăm de momente în aer liber, de-a dreptul magice, alături de cei dragi. Pentru aceste momente deosebite îți vin în ajutor noile piese de mobilier de la Wellis

Citeste mai mult
aprilie 29, 2022 in Idei pentru decorare

4 idei pentru amenajarea și decorarea piscinei

Amenajarea piscinei presupune o serie de alegeri inspirate și totodată decorarea spațiului din jurul acesteia, pentru a o transforma într-o destinație a relaxării și a liniștii. Un colț de rai, aproape de tine, menit să îți ofere momente speciale, odihnă și un ambient plăcut, realizat întocmai conform dorințelor și stilului tău.

Citeste mai mult
martie 25, 2022 in Idei pentru decorare

Inspirație New Garden - 4 idei pentru amenajarea terasei

Primăvara începe să își facă simțită prezența și să cucerească întregul decor al naturii. Odată cu schimbarea anotimpului, cu toții vrem să petrecem mai mult timp în confortul casei, relaxându-ne alături de cei dragi.

Citeste mai mult
februarie 25, 2022 in Idei pentru decorare

Elemente cheie pentru o bucătărie modernă

Designul modern este printre cele mai iubite și versatile atunci când vine vorba despre amenajarea bucătăriilor. Acesta îmbină diverse stiluri și elemente pentru a crea un spațiu confortabil, primitor și cu o funcționalitate desăvârșită. Descoperă acele elemente care ar trebui să se regăsească în bucătăriile actuale.

Citeste mai mult
ianuarie 28, 2022 in Idei pentru decorare

Finisaje ideale pentru amenajări în stil scandinav

Designul interior scandinav se concentrează pe menținerea încăperilor cât mai simple, aerisite, în stil minimalist. Acestea mizează pe funcționalitatea camerei, în detrimentul decorațiunilor excesive și se remarcă prin culorile și spațiile deschise, în tonuri neutre, cât mai apropiate de cele din natură.

Citeste mai mult
decembrie 17, 2021 in Idei pentru decorare

Minipiscina cu hidromasaj, oaza ta de relaxare întregul an

În noul an, e important să adaugi pe lista ta de rezoluții bunăstarea psihică și fizică. Dedică mai mult timp bunei dispoziții și mai ales relaxării. Atunci când ești relaxat, privești totul cu mai mult entuziasm, iar sarcinile cele mai dificile, nu mai sunt catalogate drept misiuni imposibile, ci provocări frumoase peste care vei trece cu brio.

Citeste mai mult
noiembrie 26, 2021 in Idei pentru decorare

Bucură-te de relaxare întreaga iarnă în cada ta cu hidromasaj

Cotidianul poate fi un mediu stresant, care te solicită constant. E important să îți dedici timp pentru a te detensiona la finalul unei zile lungi. Alege să te bucuri de momente de răsfăț care să îți reîncarce bateriile pentru o nouă zi plină de noi experiențe.

Citeste mai mult