Blog

iulie 12, 2021 in Idei pentru decorare

Elementele cheie pentru o baie contemporană

Designul contemporan este printre cele mai versatile atunci când vine vorba despre amenajarea locuinței.

Citeste mai mult
iunie 11, 2021 in Idei pentru decorare

5 modele de ceramică pentru un decor ravisant

Amenajările luxuriante sunt cele care au nevoie de parcurgerea acelui „extra mile”. Fie că vorbim despre locuință sau despre un spațiu precum o cafenea ori un restaurant, cu gresia, faianța și mozaicul potrivit, amenajarea începe să fie conturată cu succes. Odată alese, rămân de realizat următorii pași care vor desăvârși decorul dorit: mobilierul, decorațiuni și detaliile. Pentru a bifa însă primul pas al unei amenajări senzaționale, am pregătit

Citeste mai mult
mai 14, 2021 in Idei pentru decorare

Inspirație pentru terasa ta - Idei de amenajare

Primăvara natura reîncepe să ne surprindă cu frumusețea sa și cu toții simțim nevoia să petrecem mai mult timp în grădină și pe terasă.

Citeste mai mult
aprilie 16, 2021 in Idei pentru decorare

5 modele de mozaic pentru o piscină impresionantă

Vara se apropie, iar odată cu vremea caldă vine și sezonul perfect să începi să te gândești la amenajarea piscinei ideale. Una dintre cele mai importante decizii este alegerea mozaicului pe care îl vei folosi. Pentru că ne dorim ca această activitate să fie una plăcută pentru tine, noi ți-am pregătit o selecție a celor mai rezistente și deosebite colecții de mozaic, create special pentru piscine.

Citeste mai mult
martie 26, 2021 in Idei pentru decorare

Descoperă colecția New Garden pentru terase moderne

Timpul dedicat relaxării înseamnă un adevărat ritual, un moment în care te deconectezi total și te bucuri de natură și de liniște. Fie că petreci acest timp de relaxare pe terasă, balcon sau în grădină, modul în care este decorat acel spațiu trebuie să te reprezinte întru totul și să reflecte personalitatea ta debordantă.

Citeste mai mult
februarie 26, 2021 in Idei pentru decorare

5 stiluri de gresie care vor completa perfect bucătăria ta

Bucătăria este una dintre cele mai importante încăperi din locuință și este esențial să fie funcțională, dar și decorată într-un mod care să reflecte cât mai bine stilul și personalitatea celor care locuiesc în casă. Pentru a crea o estetică plăcută, primul element care poate defini în totalitate încăperea este podeaua.

Citeste mai mult
ianuarie 25, 2021 in Idei pentru decorare

Tot ce ai nevoie pentru a-ți amenaja baia

Creează-ți propria oază de relaxare la tine acasă! Ți-am pregătit un articol cu tot ce ai nevoie pentru amenajarea unei băi ideale.

Citeste mai mult
noiembrie 20, 2020 in Idei pentru decorare

Ce trebuie să știi când alegi o chiuvetă de bucătărie

Fiind un element atât de important în orice bucătărie, chiuveta trebuie să îmbine funcționalitatea, rezistența și aspectul plăcut. Fie simplă sau dublă, din inox sau din piatră, chiuveta trebuie să se integreze în design-ul bucătăriei și să fie practică.

Citeste mai mult
octombrie 26, 2020 in Idei pentru decorare

Ghid de cumpărare a saunelor

Sauna are multe beneficii, de la reducerea stresului la eliminarea toxinelor și îmbunătățirea circulației. Mediul din interiorul saunei, cu o umiditate scăzută și nivel de căldură ridicat, este ideal pentru relaxare. Totuși, atunci când alegi o saună pentru acasă este important să iei în considerare beneficiile și dezavantajele diferitelor tipuri.

Citeste mai mult
aprilie 06, 2020 in Idei pentru decorare

Cum alegi parchetul potrivit?

Redecorarea locuinței pornește de la unul dintre cele mai importante elemente - PARCHETUL. Ce trebuie să știi când îți alegi parchetul?

Citeste mai mult
aprilie 06, 2020 in Idei pentru decorare

Cum să amenajezi un birou modern

Tendințele de amenajare a birourilor converg către spațialitate, luminozitate și multifuncționalitate.

Citeste mai mult
septembrie 03, 2018 in Idei pentru decorare

Studiu de caz – Ristretto

Întrebare: Cum poți transforma un vagon de doar 20 metri pătrați, îngust și întunecos, într-o încăpere spectaculoasă, în cadrul căreia esteticul, atmosfera prietenoasă și funcționalitatea se îmbină în mod perfect? Răspuns: Combinând imaginația unui designer cu finisaje de înaltă calitate și modele originale.

Citeste mai mult