Cum livram

Durata de livrare

Timpul estimat de livrare al produselor este intre 1-3 zile lucratoare, din momentul in care primesti confirmarea comenzii pe e-mail, cu exceptia situatiei in care in timpul confirmarii comenzii a fost specificat un alt termen de livrare. Acest termen este valabil pentru comenzile plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 - 17.00. Comenzile plasate in zilele de Sambata si Duminica vor fi procesate Luni, in ordinea primirii lor.

Durata de livrare a unui produs nu va depasi 30 de zile de la primirea comenzii. Daca nu putem efectua livrarea in termenul de livrare de 30 de zile, te vom informa prin e-mail. Vei putea opta pentru o prelungire a perioadei de livrare de inca 30 de zile sau poti anula comanda.

Tarifele de livrare

Tarifele de livrare sunt mentionate in cosul de cumparaturi si se calculeaza in functie de localitatea in care se face livrarea. Pentru categoriile ceramica si cazi, pretul va fi comunicat in urma cererii de cost care se face in cosul de cumparaturi, iar vanzatorul va comunica clientului costul pe e-mail, acesta avand ulterior posibilitatea sa finalizeze comanda pe site. Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promotiei respective care va fi in mod explicit anuntat pe site. *Pentru comenzile de minimum 500 lei, transportul este gratuit oriunde in tara. Oferta este valabila pentru orice produs comandat, cu exceptia produselor care fac parte din categoriile ceramica, cazi si materiale de constructii.

Termenul de livrare

Toate produsele sunt disponibile pentru livrare in termen de 2-3 zile. In cazul produselor care nu se afla pe stoc, termenul de livrare variaza intre 7-30 zile, insa termenul exact va fi confirmat dupa lansarea comenzii.În situația în care termenul de livrare depășește 30 de zile veți fi contactat telefonic de unul dintre reprezentanții noștri.