Alege sau cauta produsele

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi optiunea „Produse” din site si, mai departe, sa selectezi categoria unde se afla produsele de care ai nevoie.

O alta varianta pentru a gasi produse este sa folosesti bara de cautare. Aici trebuie sa scrii fie numele produsului, fie codul unic al acestuia.

Cosul de cumparaturi

Dupa ce ai gasit produsele si le-ai adaugat in cosul tau de cumparaturi, poti edita produsele pe care le-ai adaugat aici.

Asa cum este prezentat si in imagine, poti reduce sau creste numarul de produse pe care le-ai pus in cos sau poti renuna in totalitate la ele.

Creeaza cont

Daca nu ai deja un cont, trebuie sa iti creezi unul pentru a finaliza cumparaturile. In imagine poti observa care sunt toate informatiile pe care trebuie sa le mentionezi.

Cand ai completat corect toate campurile, apasa butonul „Inregistreaza-te”. De asemenea, poti alege sa comanzi fara cont, prin optiunea Comanda Rapida.

Adauga adresa de livrare

Pentru a putea livra produsele comandate, avem nevoie de o adresa, așa cum este prezentat in imagine. Completeaza toate campurile corect si apasa „Continua”.

Finalizeaza comanda

Selecteaza modalitatea de plata pe care o doresti si bifeaza casuta prin care iti dai acordul pentru termenii si serviciile site-ului nostru.

Mai departe, in functie de volumul a ceea ce iti doresti sa cumperi, va fi calculat transportul. Apasa butonul „Cere pret transport”. Cand ai terminat, apasa butonul ”Plaseaza comanda”.

Felicitari, ai plasat comanda! Vei primi pe mail mai multe informatii cu privire la costul transportului si la comanda, dar si in sectiunea „Contul meu” de pe site, unde ai disponibil un istoric al comenzilor.