Cum platesc?

Poti opta pentru una dintre urmatoarele metode de plata:
- Prin intermediul cardurilor bancare, fara comision suplimentar pentru Cumparator, online sau la punctele de livrare ale Vanzatorului;
- Plata in rate fara dobanda online sau la sediul Vanzatorului, prin intermediul cardurilor de credit (lista completa a bancilor acceptate este aici);
- Prin transfer bancar;
- Cu numerar, prin intermediul curierului sau la punctul de livrare al Vanzatorului

In cazul platilor online folosind cardurile bancare, nu se percepe nici un comision suplimentar Cumparatorului.

Tranzactiile se realizează exclusiv prin sistemele informatice ale procesatorului online, in conditii de maxima securitate garantata de procesatorul de plati. In momentul selectarii optiunii de plata online cu cardul, Cumparatorul este redirectionat pe pagina de plata a procesatorului online de plati.
Nici o informatie legata de cardul Cumparatorului nu va fi stocata pe serverele Vanzatorului.
Cumparatorul care plateste online trebuie sa furnizeze procesatorului toate detaliile cerute in pagina de plata a procesatorului.

Sunt acceptate la plata cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) si VISA (inclusiv VISA Electron). La punctul de livrare se poate plati si cu American Express.
Procesatorul de plati este EuPlatesc

Vanzatorul poate percepe plata in avans pentru anumite produse aflate in stoc furnizor sau disponibile in 15 zile si pentru comenzile speciale.

Pentru produsele aduse pe comanda speciala este necesara o plata in avans in valoare de 50%. De asemenea, valoarea produselor comandate nu se returneaza.

Pentru comenzile ramburs a caror valoarea depaseste 5000 de lei se percepe un avans de 50%

Vanzatorul va face aprovizionarea si livrarea tuturor comenzilor pentru care se percepe plata in avans numai in urma inregistrarii platii complete in contul Vanzatorului.

In cazul in care Cumparatorul datoreaza din vina sa plata marfurilor, in baza acestor termeni, are obligatia de a plati catre Vanzator o penalitate de 1% pe zi intarziere, calculata la suma neachitata.

Scadenta facturii se considera a fi:
- data semnarii facturii, in cazul ridicarii bunurilor din showroom.
- data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul livrarii prin curier.