Blog

Cum să alegi combinația de culori pentru bucătărie

Cum să alegi combinația de culori pentru bucătărie

Când amenajezi o bucătărie de obicei te gândești în primul rând la funcționalitate. Dar o schemă de culori aleasă cu grijă te poate ajuta să obții o bucătărie pe cât de practică, pe atât de interesantă. Secretul este să combini o culoare puternică, ce atrage atenția, cu tonuri neutre, care o vor echilibra.

Combinația galben muștar - alb se poate traduce într-o bucătărie cu faianță solară și mobilier deschis la culoare. Gresia gri completează amenajarea cu o notă calmă.

Albastru este o culoare pe care o vedem mai rar în bucătărie. Cu toate acestea, faianța albastră poate transforma complet o bucătărie, dacă este însoțită de mobilier în culoarea lemnului natur - de esență mai deschisă sau mai închisă. Dacă ai îndoieli cu privire la nuanțe, sfatului unui specialist te va ajuta să iei decizia finală.

Dacă îți place violetul, nu ezita să-l folosești în bucătărie. Poți opta pentru mobilier în culoarea lavandei, pus în valoare de faianța în plăci mici de culoare albă, pentru un aspect aerisit și rafinat.

Un mov intens, regal, alături de mobilă albă sau crem va conferi bucătăriei un aer nobil și durabil.

Odată ce ai ales paleta de culori pentru bucătărie, îți va fi mai ușor să iei decizii cu privire la amenajarea ei. Începe cu o culoare care îți place și ține cont de regula celor trei: nu mai mult de trei culori dominante.

Explorează oferta noastră și discută cu specialiștii din showroom pentru a te asigura că rezultatul final te reprezintă!