Blog

5 stiluri de gresie care vor completa perfect bucătăria ta

5 stiluri de gresie care vor completa perfect bucătăria ta

Bucătăria este una dintre cele mai importante încăperi din locuință și este esențial să fie funcțională, dar și decorată într-un mod care să reflecte cât mai bine stilul și personalitatea celor care locuiesc în casă. Pentru a crea o estetică plăcută, primul element care poate defini în totalitate încăperea este podeaua. Gresia este o opțiune excelentă pentru o mulțime de spații, fiind ușor de întreținut, cu o gamă largă de culori și modele disponibile. Astfel, ți-am pregătit 5 stiluri inedite de gresie, care să te inspire în amenajarea bucătăriei tale de vis.

Industrial

Gresia Andros de la Baldocer e inspirată de designul urban și de tendințele contemporane ale stilului minimalist. Este disponibilă în două nuanțe superbe, neutre, care conturează în mod frumos spațiul și permit pasionaților de design interior să adauge detalii statement, accente moderne precum blat de bucătărie, cabinete sau obiecte de decor închise, care creează un contrast puternic.



Vintage style

Pentru iubitorii stilului vintage cu modele clasice, în nuanțe pastelate, gresia Baldocer Sunshine Laverton este o alegere ideală care oferă un aspect timeless bucătăriei. Grație tonurilor deschise ale gresiei, se poate asocia cu faianță și mobilier în culori neutre, griuri colorate ori chiar alegeri mai îndrăznețe cum ar fi combinația pastel cu negru intens.



Gresie în tonuri naturale

Culorile pământii care ne duc cu gândul la elementele naturale sunt o opțiune excelentă pentru aceia care își doresc tonuri neutre în bucătărie, care nu distrag atenția, ci reflectă un spațiu cald, primitor și odihnitor pentru ochi, din punct de vedere vizual. Gresia Elene poate fi integrată atât într-un decor clasic, cât și într-o amenajare a unei bucătării moderne, datorită finisajului său mat versatil.



Accente funky

Acestea reușesc să adauge personalitate atât bucătăriilor, cât și sufrageriilor, cafenelelor și spațiilor vesele și luminoase. Iubitorii de culoare vor îndrăgi cu siguranță gresia Andalusi de la Realonda, cu modele deosebite și finisaj satinat, în culori care încălzesc orice încăpere.



Gresie cu model hexagonal

Gresia se remarcă prin forma sa deosebită, hexagonală și tonurile pline de luminozitate. Atrage atenția și arată minunat în amenajările interioare care combină texturi și materiale diverse - lemn, metal sau chiar imprimeuri.