- 24%
Cabina dus Ravak rectangulara Chrome CRV2+CRV2, 90x90cm

Cabina de dus rectangulara Chrome CRV2+CRV2 (90x90cm) - Ravak

  • Alb
6.402,00 lei
4.866,16 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
1QV70C00Z1 + 1QV70C00Z1
Dimensiune
Culoare
  • Alb
Forma
Grosime sticla
Tip usa
Cantitate

Ravak

În calitate de cel mai mare producător de produse pentru baie din Republica Cehă și unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața europeană, vă garantăm o abordare responsabilă, stabilitate, continuitate și calitatea dovedită a produselor noastre pentru clienții noștri. Istoricul companiei Compania RAVAK a fost infiintată în anul 1991 ca o societate cu răspundere limitată și a fost listată în 1997. Ea poartă încă numele original care reflectă numele celor doi fondatori - familiile Vařeka și Kreysa. Ambele familii încă gestionează în mod activ compania . Design RAVAK Designul, intrarea în lumea artei și esteticii, este obiectivul nostru principal. Noi regulat introducem produse noi, care au fost gândite complet, s-au desăvârșit și care încă poartă amprenta originală a autorului lor.  Am ales să cooperăm cu studiourile care au avut succes atât în Cehia, cât  și în mediul de design concurențial internațional. Tehnologie și materiale RAVAK Conexiunea dintre anii mulţi de experienţă în acest domeniu, tehnologie de vârf şi cele mai bune materialele garantează calitatea RAVAK . Evaluare De-a lungul existenței sale, brandul RAVAK a intrat în vizorul competițiilor majore naționale și internaționale. Soluțiile designerilor noștri sunt incluse în mod regulat în nominalizările pentru premiile anuale ale Academiei de Design ČR Czech Grand Design, comunitatea profesională le acordă o atenție tot mai mare și le premiază (Elle Decoration Award), iar în 2015 unul dintre concepte de baie (10°), a primit cel mai prestigios premiu acordat pe continentul european pentru design inovator, Red Dot 2015, premiu care este analizat în mod regulat de către experți.

- este formată prin combinarea a două uşi de duş CRV2. Cabina de duș oferă o intrare foarte avantajoasă de până la 71 cm. 

  CRV2 poate fi combinat cu alte variante dimensionale ale aceluiași produs sau cu un perete fix.

  • dimensiuni 90x90 cm   
  • geam sticlă securit cu grosime de 6 mm, transparent
  • înălţime produs 1950 mm
  • garanție: 5 ani
  • se poate roti pemntru montare Stanga/Dreapta (L/R)
  • design de culoare: profile - alb, lucios

Un produs CRV2 formează jumătate din cabina de colț. Pentru a crea o cabină de colț completă, este necesar să comandați 2 x CRV2. Produsul se monteaza in colțul finisat al baii, pe cădițele de compozit RAVAK Perseus Pro, Perseus Pro Flat, Perseus Pro Chrome, Perseus Pro 10°, Gigant Pro, Gigat Pro Flat, Gigant Pro Chrome, Gigant Pro 10° sau direct pe pardoseala cu rigolă sau sifon de pardoseală. 

RAVAK AntiCalc® creează un scut impermeabil hidrofug pe sticlă, protejând sticla de depozitele de murdărie cum ar fi calcarul.

Fisa tehnica

Culoare
Alb

Recenzii produs / Intrebari si Raspunsuri

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)
  • Intrebari si Raspunsuri (0)

Produse asociate