Minipiscina Kilimanjaro Life Premium - Wellis - Citylife

Minipiscina se comercializeaza doar impreuna cu capac termic, care se achizitioneaza separat!

93.999,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
WM00755-P grey-midnight canyon
Culoarea Mastii
  • Brown
  • Grey
Culoare Interioara
  • Sterlingsilver
  • Stormclouds
  • Midnight Canyon
  • Alba Pearl White
Cantitate

Wellis

Producatorul maghiar de obiecte sanitare, minipiscine, saune si cazi cu hidromasaj Wellis, a primit notrietate atat pe plan regional, cat si pe plan international. Datorita imbunatatirii constante al eficientei de productie, produsele au o calitate estetica si tehnica exceptionala. Minipiscinele si cazile cu hidromasaj sunt proiectate luand in considerare cultura masajului din Orientul Mijlociu si terapia moderna de hidromasaj.

Un aspect pur și simplu uimitor și un consum excelent: acesta este noul Wellis Kilimanjaro Life.
Jacuzzi-ul Kilimanjaro, cu numeroasele sale caracteristici de confort, face ca relaxarea să fie pur și simplu de neuitat. Are tot ceea ce vă așteptați de la o piscină de masaj premium: sistem de sunet Aquasoul Pro 4.1, aplicație SmartPhone cu conexiune WiFi. Și ca să vorbim despre confort: masaj cu jetul infinity al picioarelor și coapselor într-o singură poziție înclinată.

Greutate: 454 kg

Volum de apa: 1 450 l

Dimensiuni: 2360 × 2360 × 950 mm

1 locur înclinat, 5 locuri in sezut

Consum: 2,9 kWh / zi

Cadrul WPS

Capacul lateral Textură din lemn rezistentă la UV LightSide™

Armare spumă poliuretanică Poli-MAX™

Izolaţia: Spumă poliuretanică (scandinavă 3.5 cm)

Numărul total de jeturi 59

Jeturi infinity 6

Cerere de tensiune: 1 × 25A 230V/50Hz minimum, 3 × 16A 400V/50Hz optim

Motor de hidromasaj: 1 unitate 3 CP cu două viteze (230V/50Hz), 1 unitate de 3 CP cu o singură viteză (230V/50Hz)

Pompă de circulaţie Motor W-EC cu economie de energie (0.25 kW)

Unitate de încălzire 3 kW

Unitate de control Gecko (IN.YE-5)

Panou de control auxiliar: 2 × 1 buton, Smart Touch

Dezinfectarea apei Sistem Ozmix™ (Ozone + mixer)

Insert de filtru 3 × MicroPlus antibacterian

Sistem electronic de inversare a apei WOW

1 nouă cascadă iluminată, 2 buc. stropitori plane iluminate

Terapia cu lumină light-zone

zona 1: Iluminat central

zona 2: Lumini cadru

zona 3: Iluminat la capacul lateral și de colţ

Sistem audio Aquasoul™ Pro 4.1 ascuns

Control la distanţă pentru spa Aplicaţie SmartPhone cu conexiune prin wifi

Sistem WIS Inline analizator de apă încorporat

Terapia cu lumină light-zone jeturi de lumină

Pompă de căldură de 3 kW

Sistem de scări inteligente Smart-In pregătit pentru amplasarea pompei de căldură

Facilitati:

PANOUL LATERAL LIGHTSIDE™: Carcasele laterale LightSide ale piscinelor de masaj PeakLife dispun de un sistem de iluminat ascuns sub elementele de colț, precum și de o bandă LED proprie care se întinde de-a lungul laturii piscinei.

Noua izolație scandinavă: Plăcile de izolație din spumă poliuretanică de 3,5 cm au fost instalate fără probleme în structura de susținere a bazinului de masaj, în loc să fie fixate pe carcasa exterioară.

INFINITY JET: Duza cu jet Infinity face ca experiența de masaj să fie și mai plăcută, masând o mai mare parte a corpului, nu doar mișcându-se în sus și în jos, ci descriind o formă infinită în formă de opt în timp ce se rotește.

Motor de circulație W-EC cu economie de energie: Pompă de circulație a apei de foarte mică putere (0,25 kW). Consumul redus, durata de viață lungă și funcționarea silențioasă o fac ecologică și rentabilă.

Sistemul WOW: Debit de apă optimizat Wellis - Deviatorul nostru electric îmbunătățit oferă o presiune cu 75% mai mare, cu un consum de energie cu aproximativ 45% mai mic decât deviatorul de apă manual mare din modelele noastre anterioare.

IN-LINE WIS: Acest accesoriu încorporat util asigură monitorizarea 24 de ore din 24 a calității apei din piscina de masaj prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră. După analiză, vă oferă, de asemenea, cantitatea exactă de substanțe chimice necesare.

Sistem Ozmix™: Cu 20% mai eficient decât utilizarea ozonului singur, fără o cameră de amestecare. În comparație cu alte sisteme de dezinfecție a apei de pe piață, Ozmix™ elimină cele mai multe bacterii din apa de piscină de masaj.

NOUA CASCADĂ ILUMINATĂ: Noua cascadă de terapie prin culoare din piscina de masaj a fost reproiectată pentru a arăta ca o cascadă reală.

NOUA SPOUT PLAT: De asemenea, gurile de scurgere Flat redesenate și iluminate funcționează perfect ca suporturi de pahare iluminate.

DUZE DE ILUMINAT: Noile jeturi din piscinele de masaj PeakLife Premium au iluminare din spate, ceea ce este unic pentru spa-urile Wellis. Marginile jeturilor sunt, de asemenea, iluminate, creând o priveliște uimitoare.

Terapia cu lumină cu 3 zone de lumină-zonă de lumină: Cu ajutorul sistemului cu 3 zone de lumină, puteți regla individual jocul de lumină din cele 3 zone de terapie cu lumină predefinite ale hidromasajului. Zona 1: zona de apă a piscinei, Zona 2: pe marginea piscinei, Zona 3: iluminarea laterală a piscinei.

Aplicație SmartPhone™ cu conexiune WiFi: O dezvoltare nouă pentru piscinele de masaj. Acces și control instantaneu. Accesați comenzile căzii dvs. de hidromasaj de oriunde și oricând și setați și verificați starea acesteia de pe dispozitivul dvs. mobil.

Sistem de sunet Wellis AquaSoul™ Pro 4.1: Sistemul de sunet Wellis AquaSoul™ Pro 4.1 cu receptor Bluetooth cu amplificator pe 4 canale (120 W), subwoofer încorporat (100 W) și 4 difuzoare încorporate (35 W fiecare) oferă o ambianță fără nori, foloseste cele mai noi baterii rezistente la apă de cea mai bună calitate. Se conectează la orice dispozitiv inteligent cu Bluetooth, fie că este vorba de un telefon mobil, o tabletă sau un laptop.

SMART-IN STEP PEAKLIFE: Sub noua scară inteligentă Smart-In step se află o pompă de căldură de 3 kW. Pompa de căldură poate funcționa de la -5°C la +40°C, ceea ce duce la economii de energie pentru încălzire de 70-75%. În interiorul scării au fost create compartimente de depozitare și există, de asemenea, posibilitatea de a încărca telefoanele mobile și de a lumina în jurul scării.

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

Wellis

Producatorul maghiar de obiecte sanitare, minipiscine, saune si cazi cu hidromasaj Wellis, a primit notrietate atat pe plan regional, cat si pe plan international. Datorita imbunatatirii constante al eficientei de productie, produsele au o calitate estetica si tehnica exceptionala. Minipiscinele si cazile cu hidromasaj sunt proiectate luand in considerare cultura masajului din Orientul Mijlociu si terapia moderna de hidromasaj.