Paravan dus Radaway Modo New II, auriu periat

Paravan dus Radaway Modo New II, auriu periat

Se pot executa dimensiuni personalizate la comanda!

  • Auriu / Bronz
2.273,00 lei
1.860,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
389094-99-01
Dimensiune
Culoare
  • aur periat
Forma
Grosime sticla
Cantitate

Radaway

Radaway este un producator polonez de cabine de dus de inalta calitate, confortabile si cu stil, de peste 20 ani.

Paravan dus Radaway Modo New II

Producator: Radaway

Colectie: Modo New II

Culoare: Auriu periat

Dimensiuni: 80/90/100/120

Caracterizată prin simplitate, funcționalitate și design minimalist, seria Modo se remarcă prin culoarea sa nouă, la modă, de aur periat. O nuanță profundă cu o strălucire satinată se armonizează perfect cu un geam simplu de sticlă. Acest tip de finisaj rafinat este laitmotivul perfect, atât pentru băi moderne, cât și pentru băi clasice.

Cabinele de tip walk-in captivează prin frumusețea lor cel mai mult atunci când sunt instalate pe o cadă de duș încastrabilă sau pe o cadă de duș cu gresie.

STICLĂ 8 MM: Sticlă securizată, de grosime 8 mm, în conformitate cu norma PN:EN 12150:1

SISTEMUL DE FIXARE: Sistemul de fixare de perete cu profile - permite preluarea curburii peretelui.

MONTAJ FĂRĂ CADĂ: Această cabină de duş poate fi montată pe cadă de dus, dar şi direct pe pardoseală.
USOR DE UTILIZAT DE PERSOANELE CU HANDICAP
STRATUL EASY CLEAN: Stratul de protecţie a sticlei permite curăţarea uşoară a cabinei de duş. Are proprietăți hidrofuge, datorită cărora picăturile de apă nu se mențin pe suprafața sticlei ci se scurg, fără a lăsa depuneri

  Caracterizata prin simplitate, functionalitate si design minimalist, seria Modo se remarca prin culoarea noua, la moda, aur periat, ce adauga subtile accente de bijuterii, cabinei de dus si camerei de baie. O nuanta profunda cu o stralucire satinata se armonizeaza perfect cu un geam simplu de sticla. Acest tip de finisaj rafinat este laitmotivul perfect, atat pentru camere de baie moderne, catt si pentru cele clasice. Peretele de dus tip Walk-In Modo New Brushed Copper II este format dintr-o foaie mare de sticla cu grosimea de 8 mm, fixata de perete din lateral cu ajutorul unui profil şi al unei bare stabilizatoare. Sticla transparenta este securizata avand grosimea de 8 mm si acoperita cu un strat de protectie Easy Clean (anticalcar), ce permite curatarea usoara a cabinei de dus. Acest strat de protectie al sticlei, are proprietati hidrofuge, datorita carora picaturile de apa nu se mentin pe suprafața sticlei ci se scurg, fara a lasa depuneri. Pragul la nivel cu pardoseala asigura confort si siguranta, astfel incat dusul sa va implineasca toate dorintele.

*În standard, cabinele de duș sunt gandite pentru a fi montate pe o cădiță de dus cu dimensiuni specifice și aceste dimensiuni sunt date în denumirea cabinei de duș . Dimensiunile reale de gabarit ale cabinei sunt puțin mai mici decât dimensiunile nominale date în denumirea articolului .

Fisa tehnica

Culoare
Auriu / Bronz

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

Radaway

Radaway este un producator polonez de cabine de dus de inalta calitate, confortabile si cu stil, de peste 20 ani.