Adeziv Spezialklebstoff X-Bond MS-K 88 - Murexin, 15 kg

Adeziv monocomponent silanic Spezialklebstoff X-Bond MS-K 88 permanent elastic, rezistent la UVṣi intemperii care poate fi folosit ca hidroizolaţie ṣi ca adeziv, pe suporturi absorbante ṣi neabsorbante, la interior ṣi exterior. 

1.208,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
Spezialklebstoff X-Bond MS-K 88
Cantitate

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.

Adeziv silanic superior, universal, monocomponent, cu elasticitate durabila, fara continut de apa si solventi, realizat prin tehnologia MSP. Utilizabil pe aproape toate tipurile de suporturi, pentru toate tipurile de parchet cu fixare nut si feder. Recomandat in spatii interioare si exterioare, pentru lipirea parchetului, a placilor ceramice si a pietrei, a materialelor termoizolante si pentru lipiri combinate. Nu este recomandat pentru lipiri pe materiale bituminoase (ex. asfalt turnat) si nici pe polipropilena. Adeziv universal cu aderente ridicate, pe suporturi absorbante si neabsorbante, in spatii interioare si exterioare.

  • Pt. lipirea diferitelor materiale
  • Utilizabil pe aproape toate suporturile
  • Recomandat in spatii interioare si exterioare
  • Pt. pavele din lemn si dusumele
  • Izolator fonic la zgomotul pasilor
  • Întărire în masă 3 mm / 24 ore (20°C / 50% rel. LF)
  • Timp de aplicare cca. 30 - 45 min.
  • Rezistenţa finală dupa cca. 48 ore
  • Timpul de formarea a peliculei dupa cca. 45 - 50 min.
  • timp deschis cca. 30 - 40 min.
  • rezistență, stabilitate la temperatură cca. -40°C pana la +100°C in stare intarita
  • Greutate specifica 1,4 g/cm³
  • Aderenta dupa timpul deschis de 30 min. 1,9 N/mm²
  • Aderenta dupa depozitare la caldura 2,2 N/mm

Consum in functie de suport, de tipul parchetului si de dimensiunea dintilor spaclului: Dinti B3, B5, PK/B11, B15; cca. 0,7 - 1,5 kg/m², Dinti B 17: 1,8 kg/m² Ca strat de hidroizolatie cu spaclul special X-Bond: cca. 2,4 kg/m²

Depozitare: La loc uscat si racoros, ferit de inghet, in ambalajele originale nedesfacute, pe paleti din lemn, 12 luni.

Sculă recomandată: Aplicarea se face cu spaclul dintat B3, B5, PK/B11, B15 sau B17.

Baze de aplicare adecvate: Suporturi minerale uzuale Sape de ciment si pardoseli din beton Sape pe baza de sulfat de calciu Suporturi din lemn Sape uscate Suporturi spacluite (sape autonivelante)

Stratul suport trebuie sa fie uscat, stabil, portant, fara urme de praf, murdarie, uleiuri, grasimi, agenti de decofrare si particule neaderente si sa corespunda standardelor si normelor europene, precum si regulilor generale specifice, recunoscute.

Poate fi utilizat ca hidroizolatie si adeziv in conditiile aplicarii cu dintii speciali, pentru lipirea parchetului pe sapele de ciment cu umiditate remanenta ridicata (max. 4%) si ca adeziv pentru materiale termoizolante (ex. polistiren, vata minerala). Pentru combinatii de lipiri de materiale precum metal, beton, piatra, sticla, etc. si alte tipuri de materiale (se recomanda proba). Nu este recomandat pentru lipiri pe materiale bituminoase (ex. asfalt turnat) si nici pe polipropilena.

Descarcari

X-Bond MS-K88 fisa tehnica

Descarcari (146.76KB)

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.