Lampa New Garden Niza Wireless cu baterie reincarcabila pentru interior sau exterior

Niza este o lampa de podea care nu are nevoie de cabluri. Corpul din metal lacuit negru atinge o inaltime maxima de 230 cm, facandu-l lampa de podea cu arc ideala pentru orice spatiu de gradina. Abajurul este impletit manual cu fibre naturale si are un diametru de 80 cm. *livrare 10-25 zile lucratoare

2.585,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
LUMNIZ230BXWLNW
Cantitate

New Garden

New Garden este unul dintre cei mai importanti furnizori de obiecte de iluminare, ghivece si mobiliere de gradina inovatoare, atat pe piata spaniola cat si pe piata internationala.

Niza este o lampa de podea care nu are nevoie de cabluri. Corpul din metal lacuit negru atinge o inaltime maxima de 230 cm, facandu-l lampa de podea cu arc ideala pentru orice spatiu de gradina. Abajurul este impletit manual cu fibre naturale si are un diametru de 80 cm.

Lampa de podea Niza include, de asemenea, un accesoriu pentru instalarea arcului superior pe un perete, facandu-l 2 lampi in 1.

Incorporeaza un bec reincarcabil portabil de 900 de lumeni, care nu necesita instalare, trebuie doar sa il aduceti aproape de lampa si va adera datorita bazei sale magnetizate. Acest bec include, de asemenea, o telecomanda pentru a-l porni, opri si regla intensitatea acestuia.

Culoarea luminii este 2700ºK, un alb cald si are o autonomie de pana la 20 de ore. Indicele de protectie este IP54, astfel lampa poate fi folosita atat in exterior cat si in interior.

Toate produsele Newgarden sunt fabricate din polietilena, astfel incat sunt usoare si foarte rezistente la temperaturi extreme. De asemenea, acestea sunt protejate impotriva razelor UV, ceea ce face viata produsului extraordinar de lunga.

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

Ambiental
Lampa New Garden Chloe Plant Wireless ajustabila cu baterie reincarcabila si...
  1.108,00 lei

New Garden

New Garden este unul dintre cei mai importanti furnizori de obiecte de iluminare, ghivece si mobiliere de gradina inovatoare, atat pe piata spaniola cat si pe piata internationala.