- 24%
Baterie dus incastrata Kludi Pure&Style

Baterie dus incastrata Kludi Pure&Style *Produsul reprezinta corpul exterior, corpul incastrat se achizitioneaza separat.

  • Crom
435,50 lei
330,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
404190575
Culoare
  • Crom
Finisaj
Montaj
Cantitate

kludi

Firma germana Kludi, fondata in 1926, produce baterii de baie si de bucatarie de inalta calitate, folosind tehnologii inovatoare si design de top. Astfel produsele sunt elegante, fiabile si functionale.

Baterie monocomandă duş incastrata

  • Montare: incastrata
  • maner plin
  • material: alama sanitara
  • set finisare cu unitate functionala
  • comutator automat cada/dus
  • finisaj cromat lucios de inalta calitate, care ofera suprafetelor stralucire si durabilitate, de asemenea suprafata bateriei este usor de curatat

*Produsul reprezinta corpul exterior (aparent), Pentru functionare necesita corp incastrat 38636 - care se achizitioneaza separat

Colectia Pure&Style combina designul elegant cu functionalitate si versatilitate, creand un aspect modern, perfect pentru libertatea creativa in amenajarea baii. Este conceputa pana in cele mai mici detalii: aeratorul este rezistent, economic in consum si integrat discret in structura, forma armonioasa intre linii drepte si margini perfect finisate.

Kludi reprezintă aproape 100 de ani de experiență în dezvoltarea și fabricarea de baterii de baie și bucătărie de înaltă calitate, produse in Germania. Produsele sunt fiabile si cu un design atemporal, avand o gama variata care se incadreaza in orice buget si e potrivit pentru orice stil. Kludi si-a cladit renumele prin mentinerea unei calitati superioare a fiecarui produs in parte si prin cautarea neobosita de solutii si inovatoare.Respectand traditia de specialist in producerea de baterii, scopul companiei este de a combina cea mai buna calitate cu un design aproape de perfectiune intr-un mod unic.

Fisa tehnica

Culoare
Crom

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

kludi

Firma germana Kludi, fondata in 1926, produce baterii de baie si de bucatarie de inalta calitate, folosind tehnologii inovatoare si design de top. Astfel produsele sunt elegante, fiabile si functionale.