- 11%
Hidroizolatie interior KERAKOLL NANODEFENSE 5 KG
Hidroizolatie lichida, gata de utilizare pentru impermeabilizarea in presiune pozitiva a suprafetelor interioare: bai, spatii dus, bucatarii si alte incaperi supuse constant umiditatii sau saturate cu vapori. Se poate aplica cu pensula, bidineaua, trafaletele sau gletiera peste pardoseli din beton, şape pe bază de ciment, compacte şi netede, betoane prefabricate şi turnate la faţa locului, pereţi din gips, gips-carton şi blocuri de gips, tencuieli şi gleturi de netezire pe bază de ciment şi mortar grosier. A nu se aplica la exterior ! Culoarea albastră evidentă a produsului Nanodefense® Eco vă permite să verificaţi imediat dacă acesta a fost întins complet şi uniform. 
230,00 lei
205,85 lei
cu TVA
In stoc
Nanodefense 5 KG
Cantitate

  • Descriere

    Impermeabilizant organic mineral certificat, eco‑compatibil pe bază de apă pentru suporturi absorbante în spaţii umede, ideal în GreenBuilding.

    Nanodefense® Eco prezintă o impermeabilitate totală la presiune pozitivă, asigurând protecţia suporturilor absorbante sau sensibile la umiditate, chiar şi în încăperile supuse constant umidităţii sau saturate cu vapori.

    • Adecvat pentru aplicarea succesivă cu adezivi minerali a plăcilor ceramice, gresiei porţelanate, pietrelor naturale
    • Elasticitate ridicată şi stabilitate chimică
  • Descarcari

Produse asociate